I 2018 fyller Kreftforeningen 80 år. Jubileumsåret avsluttes med en stor, direktesendt tv-sending fra Ridehuset på Akershus Festning. Vi inviterer deg til å senke skuldrene sammen med oss bitte lille julaften og feire 80 år med håp og fremskritt.

Programmet sendes på TV 2 lørdag 22. desember klokken 21.40. Det blir opptredener av kjente og kjære artister, sterke møter med mennesker som er berørt av kreft, besøk av kjente profiler og engasjerte mennesker fra hele landet – i tillegg til masse julestemning.

Kjente fjes

Kveldens programledere er Erik Solbakken og Guri Solberg. Artistene som opptrer er No 4, brødrene Didrik og Emil Solli-Tangen og Silje Nergaard. I tillegg vender Hanne Krogh tilbake til kulissene for filmklassikeren «Reisen til julestjernen» fra 1976 for å fremføre «Sonjas sang til julestjernen».

Erik Solbakken og Guri Solberg
Erik Solbakken og Guri Solberg leder oss gjennom programmet.

     
VG-profil Morten Hegseth er blant gjestene som kommer til Akershus festning. Da Mortens mormor fikk kreft var det ikke vanlig å snakke om kreftsykdom. Dette hadde forandret seg da Mortens mor fikk kreft. Han og moren Elisabeth kommer for å snakke om hvor viktig det er med åpenhet.

Seerne får også bli med hjem til statsminister Erna Solberg når hun møter en familie berørt av kreft. I tillegg blir det stjerneverksted i studio med Adam Schjølberg og Tore Petterson fra NRK-suksessen «Sofa».

Vil du gi en julegave til kreftsaken?

Gjennom 80 år har vi sett at jobben vi gjør fører til stadig nye fremskritt. Du kan være med på å skape fremtidens resultater. Sammen skaper vi håp.