Her treffer de andre barn i liknende situasjon som kan skjønne følelser som skyld, angst og uro, sinne og irritasjon, som selv kanskje har hodepine eller vondt i magen. Her treffer de trygge voksne som har tid til å lytte, leke og dele.

Samtale er sentralt på alle Treffpunkt, men praten skjer på barnas premisser: Det er greit å snakke mye og høyt, det er greit å snakke lite og lavt. Det er greit å snakke om sykdom, savn og sorg, men også om forventning og håp. Og alt mulig imellom.

Det er lov å le og ha det gøy! På alle Treffpunkt er det lek, spill og aktiviteter. Barna er med på å bestemme. Noen ganger er det ut på tur, og mat må man alltid ha: varm mat, brødmat eller kveldsmat på bålet kanskje?

Treffpunkt finner sted hver tredje tirsdag og varer i to timer. Treffpunkt blir ledet av voksne med erfaring fra arbeid med barn og unge. De har taushetsplikt og har levert politiattest.

Dato for Treffpunkt våren 2020:

11/2, 10/3, 31/3, 21/4, 12/5, 2/6

Les mer om Treffpunkt, en møteplass for barn og unge i regi av Kreftforeningen.

Forhåndspåmelding og familiesamtale

Kontakt Treffpunkt Brønnøysund

Telefon: 467 49510
E-post: bente.holm@bronnoy.kommune.no

Treffpunkttelefonen er frivilligdrevet, og er ikke aktiv i jula. Send gjerne SMS, så tar vi kontakt med en gang telefonen slås på over nyttår. Beste hilsen med fredelig jul fra oss på Treffpunkt