Våre fysiske møtesteder avlyses ut juli – vi digitaliserer flere tilbud Vi vil ikke utsette kreftpasienter eller pårørende for unødvendig koronasmitte. Derfor digitaliserer vi tilbud og lager nye tilbud for å hjelpe i denne perioden.

    

Bli med på digitalt Treffpunkt

Vi møtes på nett nå som vi på grunn av koronaviruset ikke kan samles fysisk. 

  • Tirsdag 26. mai 17.30–19.30
  • Tirsdag 9. juni 17.30–19.30

 for å få informasjon om hvordan du logger deg på.

Hjertelig velkommen!


 

Her treffer de andre barn i liknende situasjon som kan skjønne følelser som skyld, angst og uro, sinne og irritasjon, som selv kanskje har hodepine eller vondt i magen. Her treffer de trygge voksne som har tid til å lytte, leke og dele.

Samtale er sentralt på alle Treffpunkt, men praten skjer på barnas premisser: Det er greit å snakke mye og høyt, det er greit å snakke lite og lavt. Det er greit å snakke om sykdom, savn og sorg, men også om forventning og håp. Og alt mulig imellom.

Det er lov å le og ha det gøy! På alle Treffpunkt er det lek, spill og aktiviteter. Barna er med på å bestemme. Noen ganger er det ut på tur, og mat må man alltid ha: varm mat, brødmat eller kveldsmat på bålet kanskje?

Treffpunkt finner sted en til to kvelder i måneden og varer normalt i to timer. Treffpunkt blir ledet av voksne med erfaring fra arbeid med barn og unge. De har taushetsplikt og har levert politiattest.

Les mer om Treffpunkt, en møteplass for barn og unge i regi av Kreftforeningen.

Bli gjerne medlem i vår Facebookgruppe!

Tid på dagen

UkedagDatoVarighet
tirsdag26. mai 202017:30 - 19:30
tirsdag9. juni 202017:30 - 19:30