Din bedrift kan gi håp til jul

I Kreftforeningens juleaksjon sier vi at flere skal få komme hjem til jul. Men «hjem til jul» er også en annen måte å si at flere skal overleve, at flere skal leve gode liv. Det er det vi i Kreftforeningen jobber for hele året.

Gi enda flere muligheten til å komme hjem til jul

Vi har stor tro på tiden vi går inn i og en visjon om et liv uten kreft. Mye tyder på at det i årene som kommer kan tas i bruk nye, moderne verktøy til å behandle kreft. Gjennom forskning oppnås det nye gjennombrudd, som bare for noen år siden var utenkelige.

Støtte fra din bedrift kan være livsviktig i jakten på fremtidens kreftbehandling.

Gi en gave over 5000 kroner og få tilsendt bannere som din bedrift kan bruke på nettsiden og andre digitale flater.

Gi en bedriftsgave

kr.
Personlig informasjon

Total sum: 3 000 kr.

Gi en meningsfylt julegave til de ansatte

Du kan støtte årets aksjon ved å kjøpe stjernen i vår nettbutikk eller hos våre samarbeidspartnere Coop, Power, Eplehuset og Vitusapotek.

Send julekort til ansatte og samarbeidspartnere

Takket være stadig nye gjennombrudd i forskningen overlever flere kreft. Når dere kjøper julekort fra Kreftforeningen, bidrar dere til arbeidet vårt, slik at flere kan komme hjem til jul, nyttår og alle andre dager i året.

Hva kjøper du til en som har alt?

Dinegavekort.no støtter Kreftforeningen med 10% av all omsetning fra salg av gavekort. Kjøp gavekort hos kjedene Olio, Paint’n sip, og Squeeze. Det er ofte vanskelig å vite hva man skal gi til dem som har alt. Via dinegavekort.no tilbys gavekort på opplevelser som man virkelig setter pris på.

FOR PRIVATPERSONER

Har du hørt om Stjerneaksjonen?

I julen henger vi opp tusenvis stjerner på sykehus og sykehjem, gitt av folk over hele landet. Når du gir en gave til forskning, henges det opp stjerner på et sykehus du velger.

Tusen takk til våre samarbeidspartnere

Var dette nyttig?