Samarbeidspartnere i Kreftforeningens innsamlingsaksjon

Våre samarbeidspartnere gjør en fantastisk innsats i forbindelse med Kreftforeningens innsamlingsaksjon. De bidrar til synlighet og oppmerksomhet om aksjonen, og samler inn store summer til forskning. Tusen takk!

Ta kontakt dersom din bedrift vil gjøre et samarbeid med innsamlingsaksjonen og Kreftforeningen.

Power tar nok en gang et krafttak mot kreft i sine butikker i hele aksjonsperioden. I tillegg kan kunder og andre bidra til innsamling i Powers digitale bøsse. I over 120 Power-butikker vil det være mulig å handle og med det gi en donasjon. Alle kjøp hos Power i aksjonsuken gir nemlig en donasjon til Kreftforeningens innsamlingsaksjon. De ansatte gleder seg til å hjelpe med innsamling til livsviktig forskning. Les mer om samarbeidet på power.no

Ticketmaster er en av Kreftforeningens stolte samarbeidspartnere gjennom flere år og er blant flere av våre aksjoner også engasjert i Kreftforeningens innsamlingsaksjon. I år er det femte gang Ticketmaster støtter innsamlingsaksjonen. Hos Ticketmaster kan alle kunder gi en donasjon ved utsjekk når de kjøper billetter til et arrangement.

DFDS logo

DFDS er stolte av å støtte Kreftforeningens innsamlingsaksjon og nå kan du også støtte aksjonen og samtidig unne deg et MiniCruise til København.

Ved å bestille et DFDS MiniCruise-tilbud fra kun 100,- per person støtter du automatisk innsamlingsaksjonen med 50,- per voksen. Slik hjelper du Kreftforeningen med bistand til årets fokus: livsviktig forskning på kreft med spredning.

Bestill og støtt på nettsidene til DFDS fra 9. – 30. mars.

Bli samarbeidspartner

Ønsker din bedrift å inngå et mer langsiktig partnerskap med Kreftforeningen? Ved å inngå et partnerskap går vi sammen om å jobbe mot felles mål og sikre at vi oppnår mer sammen enn vi ville ha gjort hver for oss. Våre samarbeidspartnere bidrar til synlighet og oppmerksomhet om aksjonen, og samler inn store summer til forskning.

Ta kontakt dersom din bedrift vil gjøre et samarbeid med innsamlingsaksjonen og Kreftforeningen.

3 gode grunner til å samarbeide med oss

Kreftforeningen har en sterk merkevare, og verdien av å knytte seg til Kreftforeningen som en partner er stor. I 2020 endte Kreftforeningen for femte år på rad på topp i Ipsos’ omdømmekåring blant norske organisasjoner.

Å knytte seg til Kreftforeningens merkevare kan på en effektiv måte bidra til å:

  • øke salget
  • tiltrekke nye kunder
  • bygge en unik merkevare
  • øke kundelojaliteten
  • skape god PR
  • skape positive merkevareassosiasjoner

  1. Engasjere kunder og egne ansatte til å bidra i en samfunnsnyttig sak. Kreftforeningen gjennomfører årlig en rekke aksjoner og kampanjer hvor næringslivet kan ta ut sitt engasjement og synliggjøre dette for omverden
  2. I et samarbeide med oss får du mulighet til å synliggjøre deres engasjementet ved å bruke Kreftforeningens logo i henhold til våre retningslinjer.

Kreftforeningen er sertifisert som et «Great Place To Work». Sertifiseringen er basert på en grundig undersøkelse blant medarbeiderne, og vurderingen baseres på en global standard på hva som kjennetegner gode arbeidsplasser.

Kreftforeningen jobber også aktivt for et inkluderende arbeidsliv og har blant annet utviklet en webinar-serie med tema kreft og arbeidsliv som vi gjerne deler med din bedrift og dine ansatte.

Bli en del av vår folkebevegelse og felleskap. Vi inviterer din bedrift til å bli en del av dette fellesskapet i form av medlemskap og frivillig arbeid for de ansatte.

Ett av tre krefttilfeller kan forebygges. Forebygging i form av fysisk aktivitet for de ansatte kan gjøres i samarbeid med Kreftforeningen. Vi har flere arrangementer som blant annet Holmenkollstafetten og Rosa sløyfe-løpet.

Var dette nyttig?