Samarbeidspartnere i Kreftforeningens juleaksjon

Våre samarbeidspartnere gjør en fantastisk innsats i Kreftforeningens juleaksjon. De bidrar til synlighet og oppmerksomhet om aksjonen, og samler inn store summer til kreftforskning.

Partnere

Logo til Mester Grønn

Mester Grønn er en samarbeidspartner som har være med oss i mange år, og er en stolt hovedpartner av Rosa sløyfeaksjonen og Kreftforeningens juleaksjon. Det er et glødende engasjement hos alle ansatte som har gitt et bredt og solid grunnlag for et samarbeid. I juleaksjonen vil Mester Grønn selge Kreftforeningens lille stjerne til inntekt for aksjonen. Kreftforeningen samarbeidet også med Mester Grønn om et internasjonalt prosjekt og om Verdens kreftdag.

Power er en av Kreftforeningens partnere. Power har lenge engasjert seg i Kreftforeningens innsamlingsaksjon, og i Kreftforeningens arbeid med menn og kreft. Power engasjerer seg nå ytterligere ved å være med på Kreftforeningens juleaksjon. I over 120 Power-butikker vil det være mulig å kjøpe teleabonnement med en donasjon fra Power på kr 50,- for hvert solgte abonnement i desember.

Logoen til Slettvoll

Slettvoll Møbler AS ble etablert i 1951 på Stranda, Sunnmøre. I dag ligger produksjonen fremdeles på Stranda, og er i dag et klassisk moderne møbel-/ og innredningskonsept. Slettvoll selges i dag gjennom 20 Slettvollbutikker i Norge, Sverige, Danmark og på slettvoll.no. Slettvoll Møbler AS vil i utvalgte varehus selge produktene til Kreftforeningens juleaksjon i aksjonsperioden.

Illums Bolighus Norge AS er et livsstilvarehus. Du finner det beste av skandinavisk og internasjonal design, både det som er i tiden og det som ikke er blitt glemt gjennom årene. IBH et internasjonalt flaggskip innen moderne boligkultur, design og innredning. Illums Bolighus Norge AS vil i utvalgte varehus selge produktene til Kreftforeningens juleaksjon i aksjonsperioden.

Home Brands har i flere år designet produkter til inntekt for Kreftforeningen. Den vakre julekulen VI TENNER STJERNER FOR HÅP med gulltekst og sølvstjerner er designet av den kjente multikunstneren Jan Vincents Johannessen til inntekt for Kreftforeningens juleaksjon. Den er 10 cm i diameter og komme med hvitt silkebånd. Julekulen kan kjøpes hos kjedene Kitch’n og Tilbords, samt frittstående faghandelsbutikker. Julekulen koster kr 199, og for hver solgte kule doneres kr 65 til juleaksjonen.

Ticketmaster har vært Kreftforeningens partner i flere og har blant annet engasjert seg i Kreftoreningens innsamlingsaksjon. I år er det tredje gang Ticketmaster støtter Kreftforeningen til jul. Hos Ticketmaster kan alle kunder donere et valgfritt beløp til Kreftforeningens juleaksjon når de kjøper billetter til et arrangement.

Pictura Gruppen har vært en partner for Kreftforeningen i en årrekke, og har et brennende engasjement for kreftsaken. Pictura Gruppen selger julekortpakker via alle sine forhandlerledd. I hver pakke er det 10 doble kort med to ulike motiv. Prisen på en julekortpakke er 129 kroner, og for hver solgt pakke donerer Pictura Gruppen 20 kroner til Kreftforeningens juleaksjon.

Logoen til Fornebu S

Fornebu S et kjøpesenter på Fornebu i Bærum. Fornebu S vil gjennom eksponering av Kreftforeningens lille stjerne og dekoreringsverksteder på senteret gjennom aksjonen bidra til å synliggjøre aksjonen til lokalbefolkningen. Fornebu S har på veiene av butikkene og sine kunder hengt opp 150 stjerner på sykehus og behandlingssentre i kommunen.

Støttespillere

GoGift har vært en viktig støttespiller til Kreftforeningen i flere år og med bedriftsgavekort fra GoGift kan din bedrift kombinere støtte til Kreftforeningens juleaksjon med et produktgavekort til de ansatte. Her velger du selv beløpet du vil gi til dine ansatte og i tillegg gir GoGift 15% av gavesummen til Kreftforeningen. Produktgavekortet gir den ansatte mulighet til å velge blant hundrevis av kvalitetsprodukter fra kjente varemerker. Det er gratis frakt for gavene.

Dinegavekort.no støtter Kreftforeningen med 10 prosent av all omsetning fra salg av gavekort. På nettsiden kan man kjøpe gavekort hos kjedene Olio, Paint’n sip, og Squeeze. Det er ofte vanskelig å vite hva man skal gi til dem som har alt. Via dinegavekort.no tilbys gavekort på opplevelser som man virkelig setter pris på. Gavekortene passer til kollegaer, venner, familie, samboer og til enhver som fortjener en ekstra oppmerksomhet til jul. Olio tilbyr behandlinger innen skjønnhet og velvære. Hos Squeeze kan man gi gavekort på en massasje, og hos Paint’n sip kan man male med venner på en enkel og morsom måte.

Hurray selger donasjonsgavekort med donasjon til Kreftforeningen og Kreftforeningens juleaksjon.
Her kan du velge å kjøpe gavekortet som et synlig bevis på donasjonen som er gitt. Kreftforeningen Donasjonsgavekort ⇒ Gratis levering av gavekortet (huuray.no)

Kontaktperson

en mann med skallet hode og blå skjorte.

Bjørn Einar Romøren

Partneransvarlig

bjorn.einar.romoren@kreftforeningen.no986 26 262
mann iført blå rutete skjorte.

Øystein Tamburstuen

Partneransvarlig

oystein.tamburstuen@kreftforeningen.no902 12 484

Var dette nyttig?