Du som er bøssebærer gjør en utrolig viktig innsats for Krafttak mot kreft. Hver eneste bøssebærer teller – i gjennomsnitt får dere inn over 1000 kroner hver til kreftsaken! Her har vi samlet noen råd og tips til deg som skal ut og gå med bøssa.

Og husk: Det lønner seg å banke på alle dørene på ruta di:)

 

Slik gjør du på innsamlingsdagen

1 Når du får bøsse og ID-kort

Illustrasjon av bøsse og ID-kort Sjekk at nummeret på ID-kortet ditt stemmer med nummeret på bøssen. ID-kortet skal henge godt synlig for giveren.

2 Når du er ute og går

Illustrasjon av bøssebærermed Id-kort Gå hele ruten din. Det kan være mange som sitter og venter på deg. Jo flere hus du besøker, jo mer penger får du samlet inn.

3 Når du ringer på

Illustasjon av ung kvinne med bøsse Alle er ikke like raske til å åpne. Ring på døren og vent en god stund før du ringer på en gang til. Presentér deg og si for eksempel “Hei, jeg kommer fra Kreftforeningen, vil du støtte Krafttak mot kreft?”.

4 Når giveren har spørsmål eller mangler kontanter

Illustrasjon av giverkort Hvis du får spørsmål kan du finne de fleste svarene på giverkortene du har fått. Du kan henvise til krafttakmotkreft.no eller vårt tlf. nr. 21 49 49 21. Hvis noen vil gi, men ikke har penger, kan du gi dem giverkortet med andre givermuligheter på.

5 Når du kommer tilbake

Illustrasjon av bøsser Når du har gått hele runden din, skal du levere bøssen og ID-kortet tilbake der du fikk dem. Pass på at du blir kvittert ut av den som mottar bøssen din. Dersom noe uforutsett skulle skje på din runde, gå direkte tilbake til innsamlingslokalet.

6 Jobben er gjort – tusen takk!

Illustasjonsbilde av minibøsse til russelua Tusen takk for innsatsen i Krafttak mot kreft! Du som er russ får en minibøsse som du kan henge i russelua di. Feir russetiden med god samvittighet!
Var denne siden nyttig?