Opprett en digital bøsse

Fra 11. til 19. mars vil våre flotte bøssebærere gå fra dør til dør for kreftsaken. De rekker ikke å nå alle husstandene i Norge, så de trenger hjelp. Opprett en digital bøsse og bli med på Kreftforeningens årlige stordugnad i kampen mot kreft.

Bli digital bøssebærer


Opprett din egen innsamling for Krafttak mot kreft. Med en digital bøsse kan du invitere familie og venner til å støtte aksjonen, og selv følge med på hvor mye du samler inn.

Slik kan du bidra på 1-2-3

Du kan være med på Krafttak mot kreft hjemme fra din egen stue. På få klikk kan du opprette en digital bøsse og dele med venner og kjente.

1. Opprett en digital bøsse – og gjør den personlig

Både enkeltpersoner, grupper og bedrifter kan opprette sin egen digitale bøsse. Du kan hele tiden følge med på hvem som har gitt til bøssen din, og hvor mye du har samlet inn.

Engasjement smitter. Jo mer personlig din digitale bøsse er, jo mer engasjement vil du skape hos andre. Bruk tekstfeltet til å fortelle kort om hvorfor du eller dere er engasjert i kreftsaken.

2. Del bøssen i ditt nettverk

Det er stort engasjement for kreftsaken i Norge, og mange vil gi. Om de bare blir spurt!

  • Send en personlig melding. «Bank på» i en, to, tre eller 20 venners innbokser. Bruk for eksempel e-post, Facebook eller SMS. Spør om de vil støtte din digitale bøsse.
  • Del i sosiale medier. Bruk Facebook, Instagram og andre sosiale kanaler til å nå ut til enda flere – gjerne også i grupper du er aktiv i.
  • Bedrifter kan også støtte bøssen din. Ta direkte kontakt med noen du kjenner og spør om deres bedrift ønsker å gi en gave.

3. Få med deg flere

Bøssebærerne klarere ikke å banke på alle dørene i Norge, så de trenger hjelp av digitale bøssebærere. Hvis du kan inspirere én eller flere til å opprette en egen bøsse, får enda flere muligheten til å gi.

Lykke til med din innsamling. Vi setter enormt stor pris på alle som engasjerer seg for å ta et felles Krafttak mot kreft. Tusen hjertelig takk 💙

Var dette nyttig?