Slik kan din bedrift bidra

Næringslivet er gull verdt for kreftsaken. Din bedrift kan gjøre en forskjell for mennesker som rammes og bidra til at færre får kreft i fremtiden.

Start en digital bøsseinnsamling


Start en egen innsamling for Krafttak mot kreft. Med en digital bøsse kan dere invitere ansatte, kjente og kjære til å støtte aksjonen, og følge med på hvor mye dere samler inn.

Gi en gave


Din bedrift kan gi et valgfritt beløp til Krafttak mot kreft. Pengene går til forskning på kreftformer som få overlever, og til gode omsorgstilbud for mennesker som rammes.

Gi en bedriftsgave

kr.
Bedriftsinformasjon
Personlig informasjon

Kontaktperson

Total sum: 500 kr.


Dersom dere vil vise fram bedriftens engasjement med støttespillerlogo etc., velger dere i stedet en støttespillerpakke.

Bli samarbeidspartner

Våre samarbeidspartnere bidrar til synlighet og oppmerksomhet om aksjonen, og samler inn store summer til forskning. Bedriftene har et stort hjerte for kreftsaken og engasjerer mange ansatte i vår felles kamp mot kreft.

Ta kontakt dersom din bedrift vil bruke Krafttak mot kreft og Kreftforeningen i markedsføring. Krafttak mot kreft er varemerkebeskyttet, og bedrifter som vil være med på aksjonen må inngå et samarbeid med oss.

Øystein Tamburstuen

Kontakt for næringsliv

post@kreftforeningen.no21 49 49 21

Tusen takk til våre samarbeidspartnere

Var dette nyttig?