Kreftforeningen har en rekke tilbud til pasienter, pårørende og etterlatte rundt om i landet – også til barn og unge. Våre tilbud er gratis, og du er hjertelig velkommen!

Tilbud som gjelder nå Alle våre fysiske møteplasser er avlyst ut juli. Men vi er her for deg fremdeles! Vi digitaliserer tilbud og starter opp nye tilbud. Se tilbudene som gjelder nå ❯❯

Våre tilbud i Trøndelag og Møre og Romsdal

 • VARDESENTERET er et friareal for kreftpasienter og pårørende. Her kan du ta en pause, utveksle erfaringer med likesinnede, få råd, juridisk veiledning eller delta på kurs og aktiviteter. Du finner oss på St. Olavs hospital i Trondheim
     
 • HVERDAGSHJELPEN er et gratis tilbud for kreftrammede, pårørende og etterlatte i kommunene Trondheim, Skaun, Orkdal og Meldal. Våre frivillige hjelper til med ulike praktiske gjøremål i hus og hage.
     
 • TREFFPUNKT er et gratis tilbud for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død. Du finner Treffpunkt i Trondheim, SteinkjerStjørdalLevanger/Verdal
  Røros, ÅlesundKristiansund og Molde.
     
 • BARNAS KREATIVE VERKSTED er en møteplass i Trondheim for barn og unge i alle aldre, som er pårørende, har mistet noen eller som selv er syke. 
     
 • TEMAKAFÉ er en hyggelig møteplass for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Vi tar opp ulike temaer om kreft og det å leve med kreft, i tillegg til kulturelle innslag. Du finner temakafeer i Steinkjer, Levanger/Verdal, Røros/Ålen/Os, Frøya/Hitra og Leksvik – og liknende tilbud i Kristiansund, Ålesund og Molde.
      
 • STAFETT FOR LIVET er en 24 timers stafett for lag. Vi går eller løper for alle som rammes av kreft. Bak hvert lag er det en historie – et menneske laget vil støtte eller minnes. I 2021 er det blant annet stafett i Malvik og Ålesund.
         
 • FRIVILLIGE PÅ SYKEHUS sørger for gode stunder gjennom samtaler, enkel servering og hyggelig atmosfære. Vi er til stede på St. Olavs hospital, Orkdal sjukehus, Sykehuset Levanger, Kristiansund sjukehus og Ålesund sjukehus.
        
 • KOMMUNENS KREFTKOORDINATOR kan hjelpe deg med å finne flere tilbud og muligheter der du bor. Se oversikt over kreftkoordinatorer i Trøndelag og Møre og Romsdal.

Se kalender med oversikt over arrangementer

Vil du bli frivillig?

Kreft berører oss alle. Vi trenger derfor frivillige med ulik erfaring og bakgrunn. Du behøver ikke ha erfaring med kreft – bare ha lyst til å bidra. Se mulighetene

Gratis rådgivning og rettshjelp

Hos oss treffer du sosionomer, jurister og spesialsykepleiere som gir råd og støtte.

Få råd fra fagfolk

        

Besøk oss

Prinsens gate 31 i Trondheim

Mandag til fredag: 09.00–15.00

Gå til kart (google)   

Postadresse

Kreftforeningen
Postboks 4 Sentrum
0101 Oslo

Fakturering og organisasjonsnummer

Vi benytter EHF-faktura. Den elektroniske adressen vår er den samme som organisasjonsnummeret:

951 812 528

Les mer og se alternativer til EHF