Adresse: Grønnegata 86-88 i Tromsø, rett sør for biblioteket. Se kart (google)
Postadresse: Kreftforeningen, Postboks 4 Sentrum, 0101 Oslo

Åpningstid: Mandag til fredag: 09.00–15.00

Kontakt: Brage Larsen Sollund, distrikssjef
brage.larsen.sollund@kreftforeningen.no
930 14 353

Tilbud i Finnmark, Troms og Nordland

Vardesenteret er et friareal for kreftpasienter og pårørende. Her kan du ta en pause, utveksle erfaringer med likesinnede, få råd og hjelp eller delta på kurs og aktiviteter. Vi har Vardesentere i Bodø og Tromsø.

Treffpunkt er et gratis tilbud for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død. Treffpunkt har tilbud i Alta, Tromsø, Bodø og Mo i Rana.

Temakafé er en hyggelig møteplass for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Vi tar opp ulike temaer om kreft og det å leve med kreft, i tillegg til ulike kulturelle innslag. Vi har Temakafé i Harstad og Mosjøen.

Se alle våre kurs, grupper og arrangementer i Finnmark, Troms og Nordland.

Kommunens kreftkoordinator kan hjelpe deg med å finne tilbud og muligheter der du bor. Se oversikt over kreftkoordinatorer i Finnmark, Troms og Nordland.

Snakk med oss om kreft

Vår rådgivningstjeneste er tilgjengelig på telefon, e-post og chat. Hos oss treffer du sosionomer, jurister og spesialsykepleiere som gir råd og støtte.

Vil du bli frivillig?

Kreft berører alle. Vi trenger derfor frivillige med ulik erfaring og bakgrunn. Du behøver ikke ha erfaring med kreft – bare ha lyst til å bidra. Se mulighetene

Var denne siden nyttig?