Kreftforeningen har en rekke tilbud til pasienter, pårørende og etterlatte rundt om i landet – også til barn og unge. Våre tilbud er gratis, og du er hjertelig velkommen!

Våre tilbud i Rogaland

  • VARDESENTERET er et friareal for kreftpasienter og pårørende. Her kan du ta en pause, utveksle erfaringer med likesinnede, få råd, juridisk veiledning eller delta på kurs og aktiviteter. Du finner oss på Stavanger Universitetssjukehus.
       
  • TREFFPUNKT er et gratis tilbud for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død. Du finner Treffpunkt i Egersund og i Stavanger.
          
  • TEMAKAFÉ er en hyggelig møteplass for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Vi tar opp ulike temaer om kreft og det å leve med kreft, i tillegg til kulturelle innslag. Du finner temakafeer i Stavanger, Egersund, Haugesund, Strand og Jæren
        
  • STAFETT FOR LIVET er en 24 timers stafett for lag. Vi går eller løper for alle som rammes av kreft. Bak hvert lag er det en historie – et menneske laget vil støtte eller minnes. I 2019 er det blant annet stafett på Karmøy og i Randaberg.

Kommunens kreftkoordinator kan hjelpe deg med å finne tilbud og muligheter der du bor. Se oversikt over kreftkoordinatorer i Rogaland.

Vil du bli frivillig?

Kreft berører oss alle. Vi trenger derfor frivillige med ulik erfaring og bakgrunn. Du behøver ikke ha erfaring med kreft – bare ha lyst til å bidra. Se mulighetene

Gratis rådgivning og rettshjelp

Hos oss treffer du sosionomer, jurister og spesialsykepleiere som gir råd og støtte.

Få råd fra fagfolk

        

Besøk oss

Laugmannsgata 7 i Stavanger

Mandag til fredag: 09.00–15.00

Gå til kart (google)

Postadresse

Kreftforeningen
Postboks 4 Sentrum
0101 Oslo

Fakturering og organisasjonsnummer

Vi benytter EHF-faktura. Den elektroniske adressen vår er den samme som organisasjonsnummeret:

951 812 528

Les mer og se alternativer til EHF