Kreftforeningen har en rekke tilbud til pasienter, pårørende og etterlatte rundt om i landet – også til barn og unge. Våre tilbud er gratis, og du er hjertelig velkommen!

Våre tilbud i Agder

 • TREFFPUNKT er et gratis tilbud for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død. Du finner Treffpunkt i Kristiansand og Arendal.
     
 • TEMAKAFÉ er en hyggelig møteplass for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Vi tar opp ulike temaer om kreft og det å leve med kreft, i tillegg til kulturelle innslag. Du finner temakafeer i Arendal, GrimstadLillesand, Kristiansand, Vennesla, Lyngdal, Mandal og Flekkefjord.
         
 • TURGRUPPE er et tilbud til kreftpasienter, pårørende og etterlatte. Vi tilpasser turen slik at den passer for alle. Du finner turgruppe i Kristiansand og Arendal.
      
 • YOGA er et tilbud for pasienter og pårørende med en rolig yogaform som myker opp kroppen og passer for alle. Vi har yoga i Kristiansand.  
            
 • STAFETT FOR LIVET er en 24 timers stafett for lag. Vi går eller løper for alle som rammes av kreft. Bak hvert lag er det en historie – et menneske laget vil støtte eller minnes. I 2019 er det blant annet stafett i Arendal og Kristiansand.
       
 • MANNEDAGEN er en aktivitetsdag på Luftforsvarets skolesenter Kjevik, for menn som har eller har hatt kreft.
      
 • KOMMUNENS KREFTKOORDINATOR kan hjelpe deg med å finne flere tilbud og muligheter der du bor. Se oversikt over kreftkoordinatorer i Agder.

Se kalender med oversikt over arrangementer

Vil du bli frivillig?

Kreft berører oss alle. Vi trenger derfor frivillige med ulik erfaring og bakgrunn. Du behøver ikke ha erfaring med kreft – bare ha lyst til å bidra. Se mulighetene

Gratis rådgivning og rettshjelp

Hos oss treffer du sosionomer, jurister og spesialsykepleiere som gir råd og støtte.

Få råd fra fagfolk

 

        

Besøk oss

Dronningens gate 2a i Kristiansand

Mandag til fredag: 09.00–15.00

Gå til kart (google)   

Postadresse

Kreftforeningen
Postboks 4 Sentrum
0101 Oslo

Fakturering og organisasjonsnummer

Vi benytter EHF-faktura. Den elektroniske adressen vår er den samme som organisasjonsnummeret:

951 812 528

Les mer og se alternativer til EHF