Kreftforeningen har en rekke tilbud til pasienter, pårørende og etterlatte rundt om i landet – også til barn og unge. Våre tilbud er gratis, og du er hjertelig velkommen!

Avlyste arrangementer og redusert tilbud For å hindre koronasmitte er alle våre arrangementer avlyst ut mars og flere av våre tilbud er redusert. Men vi er her for deg fremdeles. Les om kreft og korona og snakk med oss for råd og veiledning ❯❯

Våre tilbud i Agder

 • TREFFPUNKT er et gratis tilbud for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død. Du finner Treffpunkt i Kristiansand og Arendal.
     
 • TEMAKAFÉ er en hyggelig møteplass for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Vi tar opp ulike temaer om kreft og det å leve med kreft, i tillegg til kulturelle innslag. Du finner temakafeer i Arendal, GrimstadLillesand, Kristiansand, Vennesla, Lyngdal, Mandal og Flekkefjord.
         
 • TURGRUPPE er et tilbud til kreftpasienter, pårørende og etterlatte. Vi tilpasser turen slik at den passer for alle. Du finner turgruppe i Kristiansand og Arendal.
      
 • YOGA er et tilbud for pasienter og pårørende med en rolig yogaform som myker opp kroppen og passer for alle. Vi har yoga i Kristiansand.  
            
 • STAFETT FOR LIVET er en 24 timers stafett for lag. Vi går eller løper for alle som rammes av kreft. Bak hvert lag er det en historie – et menneske laget vil støtte eller minnes. I 2019 er det blant annet stafett i Arendal og Kristiansand.
       
 • MANNEDAGEN er en aktivitetsdag på Luftforsvarets skolesenter Kjevik, for menn som har eller har hatt kreft.
      
 • KOMMUNENS KREFTKOORDINATOR kan hjelpe deg med å finne flere tilbud og muligheter der du bor. Se oversikt over kreftkoordinatorer i Agder.

Se kalender med oversikt over arrangementer

Vil du bli frivillig?

Kreft berører oss alle. Vi trenger derfor frivillige med ulik erfaring og bakgrunn. Du behøver ikke ha erfaring med kreft – bare ha lyst til å bidra. Se mulighetene

Gratis rådgivning og rettshjelp

Hos oss treffer du sosionomer, jurister og spesialsykepleiere som gir råd og støtte.

Få råd fra fagfolk

 

        

Besøk oss

Dronningens gate 2a i Kristiansand

Mandag til fredag: 09.00–15.00

Gå til kart (google)   

Postadresse

Kreftforeningen
Postboks 4 Sentrum
0101 Oslo

Fakturering og organisasjonsnummer

Vi benytter EHF-faktura. Den elektroniske adressen vår er den samme som organisasjonsnummeret:

951 812 528

Les mer og se alternativer til EHF