Rosa sløyfe-aksjonen

Målet med aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, øke kunnskapen om brystkreft og støtte brystkreftforskning. Bær en Rosa sløyfe i oktober!

Kjøp sløyfen

Bli med på Rosa sløyfe-løpet

I løpet av oktober arrangerer vi Rosa sløyfe-løp i Trondheim, Tromsø, Oslo, Haugesund, Bergen og Kristiansand. Bli med og løp for en god sak! 

Meld deg på!

Slik sjekker du brystene dine:

Det viktigste du kan gjøre for å oppdage brystkreft tidlig er å selv se etter forandringer i brystet. Det er enkelt å undersøke brystene dine. La det bli en rutine du har månedlig.

Slik gjør du det

Senskader etter brystkreftbehandling

For stadig flere som overlever brystkreft, gjenstår kampen om å bli frisk. Midlene fra årets Rosa sløyfe-aksjon skal gå til forskning på senskader. Økt kunnskap vil gjøre det lettere å forstå og akseptere at kreftfri ikke alltid betyr det samme som frisk.

Senskader

Vis omtanke - bær en Rosa sløyfe i oktober

Fra den klassiske silkesløyfen til refleks, nøkkelring, koffert-navnelapp og annet – det finnes mange ulike måter å bære en Rosa sløyfe. Se vår nettbutikk for flere produkter.

Flere produkter

Start din egen innsamling!

Til minne om sin mor har Julie samlet inn viktig støtte til kreftsaken. Vi blir rørt av hennes engasjement og støtte – tusen takk. Du kan enkelt starte din egen innsamling på nett til inntekt for Rosa sløyfe-aksjonen.

Start din innsamling