Forside

Tusen takk for støtte til Rosa sløyfe-aksjonen

Årets Rosa sløyfe-aksjon er over, og vi ønsker å rette en stor takk til alle som har bidratt til å spre viktig informasjon om brystkreft og samlet inn midler til brystkreftforskning. Nå har vi delt ut pengene fra fjorårets Rosa sløyfe-aksjon – og aldri før har vi gitt så mye til forskning! Her kan du lese om de fire forskerne som har mottatt støtte.

– Husk å kjenne etter!

Langt færre norske kvinner har fått påvist brystkreft under koronapandemien. Det gjør det viktigere enn noen gang å bli kjent med brystene sine og ta endringer på alvor.

Nina Skarra designet Rosa sløyfe for 2021

– Med sløyfen ønsket jeg å skape noe feminint, tidløst og gjenkjennelig. Designet visualiserer skjørheten av å stå alene og styrken ved å stå sammen, forteller Skarra. Les mer.

Støtt Rosa sløyfe-aksjonen

Inntektene fra årets aksjon går til forskning på brystkreft slik at flere kan overleve og at flere får best mulig livskvalitet etter brystkreftbehandling.

Undersøk brystene dine

Hvis du jevnlig ser og kjenner på brystene dine, blir du lettere oppmerksom på forandringer som kan tyde på brystkreft.

Informasjonsmateriell på norsk og andre språk

Vi har plakater og brosjyrer på norsk og mange andre språk. Bilder og plakater kan lastes ned, printes ut eller deles i sosiale medier.

Takk til våre samarbeidspartnere som bidrar til synlighet og oppmerksomhet om aksjonen, og samler inn store summer til brystkreftforskning.

Bilde av logoer til hovedpartnere for Rosa sløyfe