Kreftfri, men ikke frisk

Én av tre kvinner som overlever brystkreft får senskader av behandlingen. Støtt forskningen og vis solidaritet – bær en Rosa sløyfe i oktober!

Kjøp sløyfen

Senskader etter brystkreftbehandling

Én av tre kvinner får senskader etter brystkreftbehandling. Hvordan er det å leve med det? Vi utfordret flere uten erfaring med senskader til å forstå hvordan det kan påvirke livet til dem de er glade i - se resultatet i filmen.

Dette er senskader

Slik sjekker du brystene dine:

Det viktigste du kan gjøre for å oppdage brystkreft tidlig er å selv se etter forandringer i brystet. Det er enkelt å undersøke brystene dine. La det bli en rutine du har månedlig.

Slik gjør du det

Bli med på Rosa sløyfe-løpet

I løpet av oktober arrangerer vi Rosa sløyfe-løp i Trondheim, Tromsø, Oslo, Haugesund, Bergen og Kristiansand. Bli med og løp for en god sak! 

Meld deg på!

Årets design-sløyfe

– Brystkreft er en viktig sak som man har et forhold til, uavhengig av om man er direkte berørt eller ikke. Uansett kjønn og alder bør man bære en Rosa sløyfe for å vise sin støtte, sier Magne Furuholmen, designeren bak årets sløyfe.

Kjøp design-sløyfa!

Vis omtanke - bær en Rosa sløyfe i oktober

Fra den klassiske silkesløyfen til refleks, nøkkelring, koffert-navnelapp og annet – det finnes mange ulike måter å bære en Rosa sløyfe. Se vår nettbutikk for flere produkter.

Flere produkter

Start din egen innsamling!

Til minne om sin mor har Julie samlet inn viktig støtte til kreftsaken. Vi blir rørt av hennes engasjement og støtte – tusen takk. Du kan enkelt starte din egen innsamling på nett til inntekt for Rosa sløyfe-aksjonen.

Start din innsamling