Meld deg på Stafett for livet på Randaberg.

Dato: 22. – 23. september
Tid: 12.00-12.00

Kontaktinformasjon:
Stafettleder Olav Nybø
E-post: stafettleder.randaberg@kreftforeningen.no
Telefon: 412 70 887

Finn arrangementet på Facebook.

Sted: Randaberghallen, Torvmyrveien 13, 4096 Randaberg

Stafetten varer i 24 timer. Laget skal ha minst én deltaker på banen under hele stafetten. Deltakerne kan gå eller løpe – dette er ingen konkurranse.

Slik fungerer påmeldingen:

  • Lagkapteinen registrerer seg først som lagkaptein, for så å registrere et lagnavn.
  • Venner, familie og kolleger kan finne lagnavnet i påmeldingsløsningen og melde seg på.
  • Lagkaptein velger om laget skal være et lukket lag, slik at kun utvalgte kan melde seg på, eller et åpent lag der hvem som helst kan melde seg på.
  • Lagkaptein kan sende felles-e-poster til alle på laget fra påmeldingsløsningen.
  • Lagmedlemmene kan melde på inntil tre personer i tillegg til seg selv, for eksempel barn eller eldre som ikke har e-post.

Delta med et lag

Et lag består vanligvis av 10-20 personer, men dere kan også være færre – eller flere. Spør familie, venner, idrettsklubb og kolleger om de vil være med på ditt lag.

Når du oppretter et lag blir du automatisk lagkaptein. Du har da hovedansvaret for å finne deltakere til ditt lag, og er bindeleddet mellom ditt lag og stafettens arrangører.

Det er helt gratis å delta på Stafett for livet.

Har du ikke mulighet til å stille med et eget lag, er det mulighet for å melde seg på et åpent lag. Du finner disse lagene i oversikten markert som «Åpent lag» i påmeldingskjemaet.

Har du spørsmål om påmelding av lag? Ta kontakt med lagleder Anne Grødem på e-post anne.grodem@randaberg.kommune.no eller tlf. 975 51 711.

Vi har samlet noen ofte stilte spørsmål om Stafett for livet, slik at du kan finne svar på alt du måtte lure på.

Delta som fighter

Dersom du har eller har hatt kreft, kan du delta som fighter. Fighterne er stafettens æresgjester, som blir invitert til et eget program og har et eget telt deler av dagen.

Hele stafetten starter med en egen fighterrunde, hvor lokalsamfunnet heier, hyller og viser støtte til fighterne som samlet går den første runden rundt i løypa. Fighterne kan også delta på andre lag under stafetten dersom de ønsker det.

Ta kontakt med den lokale fighterlederen for stafetten for å melde deg på!

Bidra som frivillig

Stafett for livet er et arrangement basert på frivillig innsats. Vi har behov for all slags kompetanse – alt fra rekruttering til PR-arbeid, til logistikk og sikkerhet. Finn ut hva du kan bidra med, og meld deg som frivillig på våre frivillig-sider.

Samle inn penger med ditt lag

Det er ekstra meningsfullt og motiverende å samle inn penger til kreftsaken før og under stafetten.

Noen eksempler på aktiviteter lag gjør for å samle inn penger:

  • Lage innsamlingsaktiviteter før og under stafetten – bare fantasien setter grenser!
  • Opprette en digital innsamling for laget på Kreftforeningens nettsider
  • Finne sponsorer som vil støtte deres lag med et beløp per runde eller per kilometer laget klarer å gå i løpet av stafetten.
  • Finne en sponsor som vil betale for å få sin logo på t-skjortene dere lager til deres lag

Alle beløp som samles inn under Stafett for livet går til Kreftforeningens arbeid.

Vipps

Stafett for livet Ringsaker har også sitt eget Vippsnummer. Her kan du gi en gave på valgfritt beløp i forkant av arrangementet, eller kjøpe diverse artikler under arrangementet. Vippsnummeret til Randaberg er: 115267.

Alle beløp som samles inn under Stafett for livet går til Kreftforeningens arbeid.

Sponsor

Som sponsor av Stafett for livet kan du støtte med økonomiske bidrag eller tjenester som for eksempel donasjoner av produkter eller lån av utstyr. Du kan også støtte ved at kjøpe lysposer, som stilles opp som en del av lysseremonien.

Ta kontakt med sponsorleder Anita Hegre på e-post anita.hegre@hotmail.com eller tlf 916 63 288 for henvendelser om sponsing.

Var denne siden nyttig?