Vil du være med og utgjøre en forskjell? Hvert år får over 30 000 mennesker i Norge kreft, og det er ikke alltid lett å vite hvilke rettigheter man har. Rundt om i landet jobber engasjerte, frivillige jurister i Kreftforeningens rettshjelp for at kreftsyke skal få en enklere hverdag. 

– Å være frivillig jurist hos oss skal være inspirerende og gi faglig påfyll. Her får du gjøre en forskjell for mennesker i vanskelige livssituasjoner, sier Camilla Fosse, leder for Kreftforeningens rettshjelp.

Etterspørselen bare øker og nå trenger vi enda flere frivillige jurister!

Hvem ser vi etter?

Vi trenger jurister som har kjennskap til pasientrettigheter eller trygderett – både jurister som kommer rett fra skolebenken, og har studiene og metoden godt under huden, og jurister med mye erfaring og godt skjønn.

– Det er når vi setter sammen en variert gruppe som utfyller hverandre at vi virkelig blir gode. Jeg oppfordrer alle jurister som er interessert til å ta kontakt, sier Fosse.

Rettshjelpen vår har tilbud i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Bodø, Tromsø, og ønske om oppstart i Tønsberg.

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg. Har du spørsmål? Send en e-post til rettigheter@kreftforeningen.no.

Meld din interesse som frivillig jurist

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Var denne siden nyttig?