Julen er tid for omtanke og håp. En julegave til Kreftforeningen vil gjøre en forskjell for mennesker som er rammet av kreft.

Gi håp til jul
Råd fra fagfolkSnakk med oss om kreft. Hos oss treffer du sosionomer, jurister og spesialsykepleiere som gir råd og støtte.Ring21 49 49 21Mandag til fredag: 09.00–15.45Send epostEpostSvar innen 72 timerChatChatMandag til fredag: 09.00–15.45
Nå skal den siste steinen snus for kreftpasienterAktuelt

Nå skal den siste steinen snus for kreftpasienter

Et nytt ekspertpanel skal gi en siste vurdering til alvorlig syke kreftpasienter som ikke har flere etablerte behandlingsmuligheter igjen.

Les merFlere nyheter
Forskningstildelingen 2018Blogg

160 millioner til kreftforskning

I årets åpne utlysning deler vi ut 160 millioner kroner til forskning, hvorav rundt 90 millioner går til prosjekter som skal se på metoder for mer effektiv behandling.

Les merFlere bloggposter

Kreftforeningens Vitensenter

Vårt vitensenter i Oslo sentrum er fullt av spennende utstillinger og installasjoner. I utstillingen «Kreftfri. Frisk?» kan du selv kjenne ulike senskader på kroppen.

Besøk oss

Vis din støtte

Mange har fått flere morgendager takket være forskningen. Dette er verdifull tid for de som ellers hadde fått alt for lite. Det er mulig fordi du støtter vårt arbeid.

Gi en pengegave
Blå sløyfe-pin

Støtt Blå sløyfe

Bær en Blå sløyfe i november og vis at du bryr deg om de som er rammet av prostatakreft, samtidig som du bidrar til økt kunnskap og mer forskning – slik at flere vil overleve.

Kjøp sløyfen
Bli medlem

Bli medlem

Vil du støtte oss i arbeidet med å forebygge og bekjempe kreft samt bedre livskvaliteten for pasienter og pårørende? Jo flere vi er, jo mer kan vi få til. Sammen skaper vi håp!

Meld deg inn

Bli frivillig

Kreft berører alle. Vi trenger derfor frivillige med ulik bakgrunn. Du trenger ikke å ha erfaring med kreft – bare ha lyst til å bidra. Det er enkelt å gjøre en forskjell.

Se mulighetene
Tone tester

Nr. 1 – 2018

Tema: Senskader etter kreft

Les bladet