I dag markeres Verdens kreftdag

Over hele verden arrangeres Verdens kreftdag 4. februar. Her til lands har vi valgt arbeidsliv som tema – for å forberede samfunnet på de enorme utfordringene vi har i vente.

Les mer
Råd fra fagfolkSnakk med oss om kreft. Hos oss treffer du sosionomer, jurister og spesialsykepleiere som gir råd og støtte. Ring21 49 49 21Mandag til fredag: 09.00–15.45Send epostEpostSvar innen 72 timerChatChatMandag til fredag: 09.00–15.45

Rekordsatsing på forskning på senskader

Bøsseaksjonen Krafttak mot kreft 2018 fikk inn 30 millioner kroner til forskning på senskader etter kreftbehandling. Midlene fordeles på åtte forskningsprosjekter.

Se prosjektene

Få med deg vår stjernespekkede julesending på TV 2 i kveld klokken 21.40. Vi feirer 80 år med håp og fremskritt. Vil du være med på å gi årets viktigste julegave til kreftsaken?

Andre måter å gi på
Send SMS «JUL» til 2277 og gi 200 kroner
Vipps et valgfritt beløp til 2277
Bruk kontonummer 5005.05.11011

Trenger du hjelp?  
Ring 21 49 49 21 eller send oss en e-post.

    
Jul fra Festningen på TV 2

Vi avslutter jubileumsåret 2018 med en stjernespekket julesending, hvor du kan være med på å gi årets viktigste julegave til alle som rammes av kreft. Med kjente og kjære artister, sterke historier og møter med engasjerte mennesker feirer vi 80 år med håp og fremskritt. 

Se programmet på TV 2 lørdag klokken 21.40.
Finn ut mer

 

Etter sending

Andre måter å gi på
Send SMS «JUL» til 2277 og gi 200 kroner
Vipps et valgfritt beløp til 2277
Bruk kontonummer 5005.05.11011

Trenger du hjelp?  
Ring 21 49 49 21 eller send oss en e-post.

    
Tusen takk for alle julegaver til kreftsaken
For et engasjement! Vi takker hver og en som har valgt å gi årets viktigste julegave til alle som rammes av kreft. Sammen skaper vi håp.

Jul fra Festningen på TV 2
Vi feiret 80 år med håp og fremskritt i en stjernespekket, varm og rørende julesending lørdag 22. desember. 
Se programmet på TV 2 Sumo eller få med deg reprisen på TV 2 1. juledag kl. 08.45.

 

Medlemmene i Ekspertpanelet sammen med generalsekretæren i Kreftforeningen, Anne Lise Ryel.Aktuelt

Nå skal den siste steinen snus for kreftpasienter

Et nytt ekspertpanel skal gi en siste vurdering til alvorlig syke kreftpasienter som ikke har flere etablerte behandlingsmuligheter igjen.

Les merFlere nyheter
Forskningstildelingen 2018Blogg

160 millioner til kreftforskning

I årets åpne utlysning deler vi ut 160 millioner kroner til forskning, hvorav rundt 90 millioner går til prosjekter som skal se på metoder for mer effektiv behandling.

Les merFlere bloggposter

Kreftforeningens Vitensenter

Vårt vitensenter i Oslo sentrum er fullt av spennende utstillinger og installasjoner. I utstillingen «Kreftfri. Frisk?» kan du selv kjenne ulike senskader på kroppen.

Besøk oss

Vis din støtte

Mange har fått flere morgendager takket være forskningen. Dette er verdifull tid for de som ellers hadde fått alt for lite. Det er mulig fordi du støtter vårt arbeid.

Gi en pengegave
Blå sløyfe-pin

Støtt Blå sløyfe

Bær en Blå sløyfe i november og vis at du bryr deg om de som er rammet av prostatakreft, samtidig som du bidrar til økt kunnskap og mer forskning – slik at flere vil overleve.

Kjøp sløyfen
Bli medlem

Bli medlem

Vil du støtte oss i arbeidet med å forebygge og bekjempe kreft samt bedre livskvaliteten for pasienter og pårørende? Jo flere vi er, jo mer kan vi få til. Sammen skaper vi håp!

Meld deg inn

Få med deg vår stjernespekkede julesending på TV 2 lørdag klokken 21.40. Med kjente og kjære artister, sterke historier og møter med engasjerte mennesker feirer vi 80 år med håp og fremskritt.

Finn ut mer