Tegnekonkurranse for barn som er mye på sykehus

I samarbeid med Øisteins blyant og Barnekreftforeningen inviterer vi barn i alderen 5–9 år som er mye på sykehus, til tre tegnekonkurranser frem mot sommeren.

Øistein forklarer

Til hver konkurranse er det et tema med en egen tegneutfordring. Det er ikke nødvendigvis den fineste tegningen som vinner, men en tegning som evner å formidle temaet. Bli med!

Konkurranse 1: Mat- og måltidsglede

Første konkurranse skal handle om mat- og måltidsglede, og vi har en helt spesiell utfordring til deltakerne:

Hvem ville du ha spist sammen med hvis du fikk velge hvem du ville?

Tegn for eksempel at dere sitter sammen rundt et bord eller et bål. Øistein lager et tegnekurs til inspirasjon for barna som ønsker å delta:

Send inn ditt barns bidrag innen 8. mars 2021. De 500 første som deltar i konkurransen får i etterkant et aktivitetshefte som hilsen i posten.

Følg med på nettsiden for mer informasjon om konkurranse nummer 2.

Slik foregår konkurransen

Det er foresatte som melder på barnet ved å fylle ut skjemaet nedenfor og laste opp bilde av tegningen som barnet ønsker at skal være bidraget i konkurransen – ett bidrag per barn.

Kreftforeningen plukker ut tre bidrag fra hver konkurranse, og en jury avgjør hvem av de tre som går av med seieren. Juryen består av et barn, to pårørende, Øistein, en representant fra Barnekreftforeningen og en ansatt i Kreftforeningen.

Regler

  • Barnet skal selv ha tegnet og fargelagt tegningen.
  • Barnet er mye på sykehus (over tid eller ofte).
  • Barnet er mellom 5 og 9 år.
  • Barnet kan delta i alle tre konkurransene, men bare med ett bidrag i hver konkurranse.
  • Barnet må ha tegnet et tegning som er relatert til temaet og tegneutfordringen i den aktuelle konkurransen.
  • Vinneren av hver konkurranse får en hilsen fra Øistein i posten, og vil også bli spurt om det er greit at Kreftforeningen kan bruke vinnertegningen i sine kanaler.

Alle personopplysninger vil bli slettet ved prosjektets slutt i juni 2021.

Send inn din tegning

  • Vi trenger navn og adresse på en foresatt til barnet som har tegnet, slik at vi kan sende et aktivitetshefte som takk for deltakelsen. I tillegg trenger vi et telefonnummer, slik at vi kan ringe dersom barnet vinner konkurransen.
  • Nummer vi kan ringe dersom barnet vinner konkurransen.
Stiftelsen Dam Logo

Tegnekonkurransene arrangeres av Kreftforeningen, Barnekreftforeningen og Øisteins blyant, med støtte fra Stiftelsen Dam.