Treffpunkt – møteplass for barn og unge i Tromsø

Treffpunkt er for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død.

Foto: Ole Martin Wold

På Treffpunkt møtes barn som er i liknende situasjoner – som kan skjønne følelser som skyld, angst og uro, sinne og irritasjon, som selv kanskje har hodepine eller vondt i magen. Her treffer de trygge voksne som har tid til å lytte, leke og dele.

Samtale er sentralt på alle Treffpunkt, men praten skjer på barnas premisser. På alle Treffpunkt er det lek, spill og aktiviteter. 

Treffpunkt finner sted én til to kvelder i måneden og varer normalt i to timer. Treffpunkt blir ledet av voksne med erfaring fra arbeid med barn og unge. De har taushetsplikt og har levert politiattest.

Det er gratis å delta på Treffpunkt, men man må melde seg på.

Vi følger Folkehelseinstituttets smittevernregler. Har du symptomer eller mistenker at du kan være smittet av korona, kan du ikke delta på Treffpunkt.

Tid

Vi må dessverre avlyse Treffpunkt i Tromsø ut året på grunn av korona. Vi håper å kunne treffe dere igjen snart. Se også andre tilbud for barn og unge

Treffpunkt varer fra 17.00 til 19.00 følgende datoer høsten 2020.

  • 29. september
  • 13. oktober
  • 27. oktober
  • 10. november
  • 24. november
  • 8. desember

Vi tar forbehold om endringer på kort varsel dersom korona-situasjonen endrer seg.

Sted

Kreftforeningens lokaler, Grønnegata 86-88, Tromsø

Kontakt og påmelding

Treffpunkt Tromsø

Kreftforeningen

treffpunkt.tromso@kreftforeningen.no464 29 847