Treffpunkt – møteplass for barn og unge på Hamar

Treffpunkt er for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død.

På Treffpunkt møtes barn som er i liknende situasjoner – som kan skjønne følelser som skyld, angst og uro, sinne og irritasjon, som selv kanskje har hodepine eller vondt i magen. Her treffer de trygge voksne som har tid til å lytte, leke og dele.

Samtale er sentralt på alle Treffpunkt, men praten skjer på barnas premisser. På alle Treffpunkt er det lek, spill og aktiviteter. 

Treffpunkt finner sted én til to kvelder i måneden og varer normalt i to timer. Treffpunkt blir ledet av voksne med erfaring fra arbeid med barn og unge. De har taushetsplikt og har levert politiattest.

Det er gratis å delta på Treffpunkt, men man må melde seg på.

Tid

Vi møtes normalt på annenhver onsdag fra 17.30 til 19.30. Vi tar forbehold om endringer i tid eller avlysninger på kort varsel dersom nasjonale eller lokale smittevernsråd endrer seg.

Følg Treffpunkt Hamar på Facebook for oppdatert informasjon

Planlagte datoer vår 2022:

Onsdag 19.01 

Onsdag 02.02 

Onsdag 16.02 

Onsdag 02.03 – utgår på grunn av vinterferie 

Onsdag 16.03 

Onsdag 30.03 

Onsdag 13.04 – utgår på grunn av påskeferie 

Onsdag 27.04 

Onsdag 11.05 

Onsdag 25.05 

Onsdag 08.06  

Vi følger Folkehelseinstituttets smittevernregler. Ved symptomer på koronasmitte eller andre luftveisinfeksjoner hos barnet eller andre i husstanden, må man være hjemme. Man kan heller ikke delta på Treffpunkt dersom barnet eller noen husstanden sitter i karantene.

Sted

Oppgis ved påmelding.

Kontakt og påmelding