Digital rettshjelp i Trøndelag

Nå kan du også få hjelp av Kreftforeningens rettshjelp digitalt. Vår frivillige jurist i Trøndelag snakker gjerne med deg på telefon.

Kreftforeningen utvider sitt rettshjelp tilbud. Nå kan du snakke med vår frivillige jurist Aimee Leistad på telefon. En onsdag ettermiddag i måneden, er hun tilgjengelig.

Digital rettshjelp våren 2023

  1. februar, 1. mars, 12. april, 10. mai og 7. juni

Når sykdom rammer, er det viktig at alt det praktiske, juridiske og økonomiske er så greit som mulig. Juristene i Kreftforeningens rettshjelp kan hjelpe deg med å gå igjennom saken din, skrive brev eller formulere en klage. Vi gir deg gode råd og konkret hjelp – og håper resultatet er en bekymring mindre for deg og dine nærmeste. Dette er eksempler på hva juristene våre kan hjelpe deg med.

  • Er du usikker på hva du kan få fra NAV når ett år med sykepenger er omme?
  • Har du fått avslag hos NAV og trenger hjelp til å klage?
  • Har du kreft og er usikker på hvilken rett du har til forsikring?
  • Lurer du på om pasientskadeerstatning kan være aktuelt?

Har du spørsmål om rettshjelpen eller ønsker du å bestille time, kontakt Vardesenteret 72 82 63 30. Du kan også møte våre jurister fysisk på Vardesenteret her andre onsdag (partallsuker) ettermiddag, kl. 17.00-19.00.

Jeg vil være frivillig jurist fordi jeg ønsker å bidra til at mennesker som går gjennom noe så skremmende som kreft kan være, forhåpentligvis slipper å uroe seg for en del juridiske problemstillinger, og dermed kanskje bidra til å gjøre en vanskelig situasjon litt lettere, sier Aimee Leistad.

Digital rettshjelp er tilgjengelig en gang i måneden.