Vardesenteret i Bergen

Vardesenteret på Haukeland Universitetssykehus er et tilbud for alle som rammes av kreft. Her kan du ta en pause, utveksle erfaringer og få råd og hjelp.

Senterkoordinator, ernæringsfysiolog og psykolog ved Vardesenteret på Haukeland, smilende i en sofa. Foto.
Senterkoordinator og familieterapeut Mirjam Østevold (til venstre), klinisk ernæringsfysiolog Anita Helland (midten) og psykologspesialist Silje Bremerthun (til høyre) er blant de du møter på Vardesenteret.

Åpningstider

Vardesenteret har redusert aktivitet inntil videre på grunn av korona. Per nå er vi åpne for pasienter og pårørende ved Parkbygget.

Du kan fortsatt få råd og veiledning fra psykolog, klinisk ernæringsfysiolog eller familieterapeut, blant annet.

Aktiviteten vurderes av sykehuset og Kreftforeningen etter råd fra Folkehelseinstituttet.

Her finner du oss

Vardesenteret i Bergen
Haukeland Universitetssykehus
Jonas Lies vei, Bergen
Se kart (google) 

Vardesenteret ligger i atriet i Parkbygget. Spør i resepsjonen ved hovedinngangen.

Kontakt oss

Vardesenteret i Bergen

Haukeland Universitetssykehus

vardesenteret@helse-bergen.no55 97 75 00

Disse møter du

På Vardesenteret møter du mennesker med spesialkompetanse som kan hjelpe deg når du trenger det og frivillige som tar deg godt i mot. Stikk innom når det passer og bli så lenge du vil, uansett om du er pårørende, etterlatt, nåværende eller tidligere kreftpasient.

Mirjam Østevold
Familieterapeut og senterkoordinator
Kreft påvirker hele familien. Hos familieterapeut kan familien komme sammen, eller man kan komme alene for å finne løsninger i en vanskelig situasjon.

Anita Helland
Klinisk ernæringsfysiolog
Har lang erfaring med å hjelpe kreftrammede med ernæring. Her kan du få generelle råd, eller hjelp om du har en utfordring med matinntak eller vekt som følge av din sykdom.

Silje Pettersen Bremerthun
Psykologspesialist
Noen kan bli ekstra redde eller bekymret etter å ha fått en kreftdiagnose. Kos Silje kan du få inntil tre samtaler. Du kan ta kontakt dersom du opplever at du strever.

Tilbud og aktiviteter

Her får du et raskt overblikk over hva Vardesenteret kan tilby. Detaljert program for hvert enkelt Vardesenter legges ut så snart det er klart, over sommeren.

Var dette nyttig?