Vardesenteret i Bergen

Vardesenteret på Haukeland Universitetssykehus er et tilbud for alle som rammes av kreft. Her kan du ta en pause, utveksle erfaringer og få råd og hjelp.

Åpningstider og tilbud

Vi er åpne for pasienter og pårørende inne i Parkbygget. Våre frivillige er på plass hver dag og du kan få råd og veiledning fra våre ansatte om spørsmål du måtte ha knyttet til kreftsykdom.

COVID 19: Aktiviteten på senteret vurderes av sykehuset og Kreftforeningen etter råd fra Folkehelseinstituttet. Vi følger selvsagt smittervernsreglene og justerer tilbud løpende.

Her finner du oss

Vardesenteret i Bergen
Haukeland Universitetssykehus
Jonas Lies vei 71
Se kart (Google)

Vardesenteret ligger i atriet i Parkbygget, vegg i vegg med Sentralblokka.​​

Kontakt oss

Vardesenteret i Bergen

Haukeland Universitetssykehus

vardesenteret@helse-bergen.no55 97 75 00

Disse møter du

På Vardesenteret møter du mennesker med spesialkompetanse som kan hjelpe deg når du trenger det og frivillige som tar deg godt i mot. Stikk innom når det passer og bli så lenge du vil, uansett om du er pårørende, etterlatt, nåværende eller tidligere kreftpasient.

Mirjam Østevold
Familieterapeut og senterkoordinator
Kreft påvirker hele familien. Hos familieterapeut kan familien komme sammen, eller man kan komme alene for å finne løsninger i en vanskelig situasjon.

Anita Helland
Klinisk ernæringsfysiolog
Har lang erfaring med å hjelpe kreftrammede med ernæring. Her kan du få generelle råd, eller hjelp om du har en utfordring med matinntak eller vekt som følge av din sykdom.

Silje Pettersen Bremerthun
Psykologspesialist
Noen kan bli ekstra redde eller bekymret etter å ha fått en kreftdiagnose. Hos Silje kan du få inntil tre samtaler. Du kan ta kontakt dersom du opplever at du strever.

Nytt Vardesenter i Bergen

Kreftforeningen og Helse Bergen har funnet et bygg skal oppgraderes og renoveres. Med nye, større lokaler kan vi utvikle våre tilbud for alle som er rammet av kreft på Vestlandet. Les om planene og støtt prosjektet.

Tilbud og aktiviteter

Vardesenteret er et friareal for alle som rammes av kreft. Du kan slappe av i eget selskap når du vil det, dele erfaringer eller få råd og hjelp i situasjonen du står i.

Var dette nyttig?