Hopp direkte til meny Hopp direkte til meny Hopp direkte til innhold Hopp direkte til Søk

Treffpunkt - møteplass for barn og unge i Nord-Gudbrandsdal

Treffpunkt er for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død.

Pris: Gratis

Innhold

Her treffer de andre barn i liknende situasjon som kan skjønne følelser som skyld, angst og uro, sinne og irritasjon, som selv kanskje har hodepine eller vondt i magen. Her treffer de trygge voksne som har tid til å lytte, leke og dele.

Samtale er sentralt på alle Treffpunkt, men praten skjer på barnas premisser: Det er greit å snakke mye og høyt, det er greit å snakke lite og lavt. Det er greit å snakke om sykdom, savn og sorg, men også om forventning og håp. Og alt mulig imellom.

Det er lov å le og ha det gøy! På alle Treffpunkt er det lek, spill og aktiviteter. Barna er med på å bestemme. Noen ganger er det ut på tur, og mat må man alltid ha: varm mat, brødmat eller kveldsmat på bålet kanskje?

Treffpunkt finner sted en til to kvelder i måneden og varer normalt i to timer. Treffpunkt blir ledet av voksne med erfaring fra arbeid med barn og unge. De har taushetsplikt og har levert politiattest.

14. oktober  kl 12-15 på Vågå Bowling

NB! Påmelding for Treffpunkt 14. oktober september sendes innen 12. oktober til gruppeleder Sigrun Garmo på e-post: Treffpunkt.nord-gudbrandsdalen@kreftforeningen.no eller telefon: 485 01 852

4. november kl. 12-15 på Vågå bowling

2. desember kl. 12-15 på Vågå frivilligsentral

Tidspunkt

Dag Dato Tid
lørdag 2. desember 12.00 - 15.00

Tidligere datoer

Dag Dato Tid
lørdag 2. september 12.00 - 15.00
lørdag 14. oktober 12.00 - 15.00
lørdag 4. november 12.00 - 15.00