Sommerleir på Lågøya - Kreftforeningen
Hopp direkte til meny Hopp direkte til meny Hopp direkte til innhold Hopp direkte til Søk

Sommerleir på Lågøya

Er du mellom 14 og 18 år, har noen i familien med kreft eller har mistet et familiemedlem? Da vil Kreftforeningen og Circle K invitere deg på sommerleir 26. - 29. juni 2018

Pris: Gratis

Innhold

Vi skal være på Lågøya – en fin liten øy i Oslofjorden. Her blir det mange morsomme aktiviteter – ballspill, bading, vannsport og masse moro. Vi lover god mat fra grillen. Og kanskje viktigst av alt: Her treffer du andre ungdommer som er i samme situasjon som deg.

På øya er vi mange voksne som har erfaring med å snakke med ungdom som har det vanskelig. Det er gratis å delta på leiren – vi dekker all mat og drikke. Har du reiseutgifter over 500 kroner, dekkes de av oss. Vi håper du vil være med!

«Godt å møte folk som forstår! Og alt var gøy!». Tidligere deltaker.

Det er begrenset antall plasser. Deltakere som ikke har vært med tidligere, blir prioritert. Årets leir er for ungdom som pårørende og etterlatte, fordi Ung kreft har et leirtilbud for ungdom som selv er eller har vært syke.

Informasjon om hvem som har fått plass, sendes ut kort tid etter fristens utløp.

Les mer om Treffpunkt for barn og unge i Asker og Bærum.

Vi har for tiden ikke tilbud i Oslo, men de som ønsker å bli med på Treffpunkt er velkommen til å bli med i Asker og Bærum.

Sommerleir på Lågøya

Meld deg på!

Tidspunkt

26. - 29. juni 2018

Dag Dato Tid

Tidligere datoer

Dag Dato Tid
tirsdag 26. juni 12.00 - 12.00