Treffpunkt for barn og unge i Oslo (Obs: foregår i Sandvika) - Kreftforeningen
Hopp direkte til meny Hopp direkte til meny Hopp direkte til innhold Hopp direkte til Søk

Treffpunkt for barn og unge i Oslo (Obs: foregår i Sandvika)

Treffpunkt er for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død. Obs: Foregår for tiden i Sandvika.

Pris: Gratis

Innhold

Vi har for tiden ikke tilbud i Oslo, men de som ønsker å bli med på Treffpunkt i Asker og Bærum er hjertelig velkommen til det. Er du interessert i tilbudet, så ta gjerne kontakt med oss på e-post treffpunkt.askerogbarum@kreftforeningen.no

Her treffer de andre barn i liknende situasjon som kan skjønne følelser som skyld, angst og uro, sinne og irritasjon, som selv kanskje har hodepine eller vondt i magen. Her treffer de trygge voksne som har tid til å lytte, leke og dele.

Samtale er sentralt på alle Treffpunkt, men praten skjer på barnas premisser: Det er greit å snakke mye og høyt, det er greit å snakke lite og lavt. Det er greit å snakke om sykdom, savn og sorg, men også om forventning og håp. Og alt mulig imellom.

Det er lov å le og ha det gøy! På alle Treffpunkt er det lek, spill og aktiviteter. Barna er med på å bestemme. Noen ganger er det ut på tur, og mat må man alltid ha: varm mat, brødmat eller kveldsmat på bålet kanskje?

Treffpunkt finner sted en til to kvelder i måneden og varer normalt i to timer. Treffpunkt blir ledet av voksne med erfaring fra arbeid med barn og unge. De har taushetsplikt og har levert politiattest.

Les mer om Treffpunkt, en møteplass for barn og unge i regi av Kreftforeningen.

Treffpunkt for barn og unge i Oslo (Obs: foregår i Sandvika)

Tidspunkt

Dag Dato Tid
tirsdag 28. august 18.00 - 19.45
tirsdag 4. september 18.00 - 19.45