Uke etter uke, sommer og vinter, flytter Mina og pappa Alexander hverdagen ut og opp i fjellet. Dette er historien om deres jakt på de enkle, men verdifulle turøyeblikkene, om ukonvensjonell barneoppdragelse på 1600 meter, om troll og turmagi og kanskje også noen tårer…

Vi blir med på deres tureventyr og får innblikk i den verden som åpner seg når fjellguiden er ei bittelita jente. Alexander inviterer også til refleksjon og spørsmål knyttet til barn på tur, og hvilken rolle naturen kan ha i våre liv i en verden som går stadig fortere.

Dette er ei kruttønne av et foredrag som har fått solide tilbakemeldinger, så her er det bare å henge seg med for en solid dose turmagi. Det blir også mulighet for å stille spørsmål.

Arrangementet er gratis og åpent for alle, men krever påmelding.

Meld deg på
Det kan ta noen sekunder før påmeldingsiden åpnes – takk for tålmodigheten!

Alexander Read (38) og datteren Mina tilbrakte 168 dager ute og tilbakela nesten 800 kilometer med ski og på beina i 2018. I fjor ble duoen kåret til Årets villmarkinger. Mange kjenner dem fra God morgen Norge og fra Instagram, der de har 12 000 følgere. De har også et sterkt engasjement for kreftsaken og skal blant annet være med på Krafttak mot kreft i mars.

Tid på dagen

UkedagDatoVarighet
lørdag8. februar 202012:30 - 14:00