En omvising i Kreftforeningens Vitensenter er en spennende helgeaktivitet. Hver lørdag og søndag kan du komme innom i våre åpningstider og så vil våre dyktige frivillige vise deg rundt.

ÅpningstiderLørdag og søndag klokken 11.00-16.00
Stengt 21. desember - 2. januar
Adresse: Kongens gate 6 (inngang på hjørnet i krysset Kongens gate og Rådhusgata)

Opplevelsessenteret forklarer hvordan kroppens 35 milliarder celler jobber døgnet rundt for at kroppen din skal fungere – med deres skjønnhet og kompleksitet, mutasjoner og feil.

Aktiviteter, omvisninger og utstillinger øker forståelsen for kreft og gir innsikt i historisk og fremtidig utvikling av diagnostikk og behandling.

Samtidig viser interaktive installasjoner deg kroppens mysterier og hvordan kreft kan forhindres og behandles. Hva er fakta, hva er myter og hvordan kan teknologien hjelpe oss nå og i fremtiden?

Vi tror på at spredning av kunnskap stopper spredning av kreft. Med Kreftforeningens Vitensenter vil vi skape enda større engasjement rundt forskning og innovativ teknologi i kampen mot kreft.

Arrangementer og lokale

Hele uken er Kreftforeningens Vitensenter er en attraktiv og inspirerende møteplass for helserelaterte forskning-, teknologi- og innovasjonsmiljøer i Norge. Se hva som skjer på Vitensenteret fremover.

Vi tilbyr 600 kvadrameter over to plan i inspirerende omgivelser. Les mer om leie av senteret til arrangementer

Bli frivillig?

Er du typen som tenker at kunstig intelligens ikke kun er en fjern fremtidsvisjon, men som våger å ta det i bruk allerede i dag? Er du systematisk, driftig, positiv og klar for å løfte kreftsaken som en av våre samfunns største helseutfordringer?

Vi er alltid på utkikk etter engasjerte frivillige.

Kontakt:https://frivillig.no/kreftforeningen/frivillig-i-kreftforeningens-helt-nye-vitensenter

 

Var denne siden nyttig?