Førjulskonsert 

Ønsker du en liten pustepause i førjulstiden? Sett av en times tid for en unik og stemningsfull konsertopplevelse.

Endre Koch er en av Norges fremste utøvende tapping gitarister. Tapping er en spillestil hvor man trykker fingrene ned på strengene og gitarhalsen omtrent som pianistene gjør på tangentene. Dermed kan man spille både akkorder og melodier samtidig 

Til konserten tar Endre med seg en turkis stratocaster, en mørk røst og en sekk full av låter som er arrangert for tapping-gitar, både egne og andres. Det blir innslag av julesanger som «Det hev ei rose sprunge», «Jingle Bell Rock»,  O`Helga natt», «Ave Maria» med flere.  Eksempel på andre artister som tolkes er Jan Johansson, Bach, Tom Waits, Carole King, The Beatles, Gary Moore med mer.

Det blir god stemning og fine gitartoner!

Som 16 åring ble Endre kjent med Ole Staveteig, en fantastisk tapping gitarist som spilte jevnlig på Lektern (uteservering på Aker Brygge i Oslo). Etter en del timer på gutterommet begynte han å få til noe som lignet. Senere oppdaget han andre tapping artister som Vittorio Camardese, Stanley Jordan, Carlos Vamos, Tony Keck, Justin King med flere og inspirert av blant annet disse, har han siden utviklet sin egen stil og spillemåte.

Med sin fine lyd og spennende arrangementer for tapping gitar har han fenget mangt et publikum på sin ferd. Han spiller jevnlig på forskjellige typer oppdrag som eventer, festivaler og huskonserter med mer.

Tid og sted:

Lørdag 9. desember i Kreftforeningens Vitensenter, Kongens gate 6, Oslo. Inngang på hjørnet av Rådhusgaten og Kongens gate.

Dørene åpner kl 1200 og konserten er fra kl 1300-1400. Det vil være mulig å utforske Kreftforeningens vitensenter før og etter konserten.

Arrangementet er gratis, men vi ønsker påmelding.

Velkommen.

9. des. 13.00–14.00

Kongens gate 6 (google.com)

Gratis