Webinar: Hvordan er det å være ung pårørende?

I forbindelse med Pårørendedagen 22. september forteller Noah Gylver (19) om det å være tett på sykdom og død som tenåring.

Noah Gylver (19) var akkurat i gang med sitt siste år på videregående da han fikk vite at faren kom til å dø av kreft. Mens vennene bekymret seg for karakterer og gledet seg til russetid, måtte Noah plutselig forholde seg til sykdom og død. Hva gjør det med deg i en ustabil tenåringstid å vite at du snart kommer til å miste en av dem du er aller mest glad i, og som alltid har vært der?  Hvilke tanker og følelser dukker opp, og hva har du aller mest behov for?

For Noah som syntes det var vanskelig å sette ord på følelsene, ble det å ta bilder av familien den siste tiden en viktig del av sorgprosessen. Fire dager før begravelsen til faren åpnet fotoutstillingen «Ta tiden», som du kan se i Kreftforeningens Vitensenter fra 17. -26. september. På Pårørendedagen onsdag 22. september kl 17 forteller Noah om utstillingen og om hvordan det er å være ung pårørende.

Tid og påmelding

22. september 2021, 17:00-17:30

Webinaret sendes live. Husk å logge inn i god tid før møtet starter:
https://livestream.kreftforeningen.no/

Vil du heller være publikum i Kreftforeningens vitensenter i Oslo enn å være med digitalt? Det kan du, men på grunn av koronapandemien er det begrensede plasser. Påmeldingslenke kommer.

Vel møtt!

Flere webinarer på Pårørendedagen 2021

Webinaret med Noah er ett av tre på Pårørendedagen 2021. Få med deg de to andre også:

Gå ikke glipp av fotoutstillingen "Ta tiden"

Da Noah Gylver (19) fikk vite at faren kom til å dø av kreft, begynte han å følge sorgprosessen gjennom kameralinsen. Fotoutstillingen «Ta tiden» kan du se i Kreftforeningens vitensenter 17. – 26. september.  

Les mer om utstillingen her