Matkultur og måltidsglede på menyen

Velkommen til matkultur, måltidsglede og god mat i Kreftforeningens Vitensenter. Vi tar praten over maten rundt bordet – og fra scenen. Det gjør vi med inspirasjonsfilmer fra det somaliske og pakistanske kjøkken, og i samtale med Andleeb og Khadra som er med i filmene. Sammen gir vi hverandre inspirasjon til gode matvaner, og med mat fra Vegetar Expressen er det lagt til rette for matglede.


31. mai kl 1700-1900 feirer vi måltidsgleden med servering av god mat. Vi tar praten over maten rundt bordet – og fra scenen. Hvordan kan ulike matkulturer bidra til matglede og sunn mat? Hvordan skape måltidsglede i dager som kan være preget av sykdom eller dårlig tid? Med inspirasjonsfilmer fra det somaliske og pakistanske kjøkken, og i samtale med Andleeb og Khadra prøver vi å finne svar på disse spørsmålene. Sammen gir vi hverandre inspirasjon til gode matvaner.

Med mat fra Vegetar Expressen er det lagt til rette for matglede.

Gratis inngang. For påmelding; send epost til mona.bjelland@kreftforeningen.no

Kreftforeningens vitensenter ligger i Kongens gate 6, i Oslo sentrum.

Matfestivalen er en del av møteserien «kreft på norsk». Les mer om de ulike møtene her: Møteserie: Hvorfor får så mange kreft når de flytter til Norge? – Kreftforeningens Vitensenter

Møteserien er støttet av Stiftelsen Dam.