Pandemifri – webinar 5: Kreft, barn og unge

Hvordan kan du snakke med barn og ungdom om sykdom og døden? Og hva skjer med familien hvis barnet får kreft? Hedvig Montgomery er kveldens gjest.

Psykolog Hedvig Montgomery holder en rekke kurs og foredrag for foreldre og de som jobber med barn og unge. I kveld kommer hun til Pandemifri for å svare på våre spørsmål. Hva lurer du på?

Pandemifri sendes live fra Kreftforeningens Vitensenter.

18. aug 18.00–19.00

Digitalt møte

Gratis

Du kan sende inn spørsmål i forkant ved å sende oss en melding via Facebook-arrangementet, eller stille spørsmål underveis, mens webinaret pågår, via chat. Husk at Facebook er offentlig og åpent for alle, så ikke del sensitive opplysninger og helseopplysninger om andre.

Webinaret blir liggende tilgjengelig på nettsiden og Facebook også i ettertid.

Om webinarserien

I webinarserien «Pandemifri» inviterer lege og forfatter Kaveh Rashidi kjente gjester inn i Kreftforeningens vitensenter for å svare på alt det du måtte lure på. 

Se kommende episoder og opptak av tidligere episoder

Stiftelsen Dam Logo

Denne webinarserien hadde ikke blitt til hvis ikke det hadde vært for Stiftelsen Dam. De er en av Norges største stiftelser som gir penger til helse- og forskningsprosjekter som skal gi bedre helse gjennom deltakelse, aktivitet og mestring for folk i Norge.