Bli med på årets Rosa sløyfe-løp

I oktober kan du delta på Rosa sløyfe-løpet for å støtte aksjonen og vise omtanke med dem som er rammet av brystkreft.

Rosa sløyfe-løpet 2023

Årets løp arrangeres både fysisk og virtuelt. Delta i en av løpsbyene – eller der du er!

Rosa sløyfe-løpet arrangeres for åttende gang i 2023 i samarbeid med Springtime Group. I 2022 deltok 17 580 personer for å vise sin støtte til dem som er rammet av brystkreft. Det er ny rekord.

Enten man går eller løper er man med å vise solidaritet med de som er rammet. Det handler ikke om hvor fort man løper eller hvor langt man går, men at man sprer oppmerksomhet rundt en viktig sak.

Eg synest Rosa sløyfe-løpet er eit viktig og kult arrangement som omfamnar mykje av det å vera jente og kvinne i dag. Fysisk fostring og helse går hand i hand og det er viktig å ta vare på kroppen vår.

Kari Traa

Rosa sløyfe-løpet er et sterkt bilde på solidaritet og samhold. Sykdommen rammer flere enn dem som får det – partnere, foreldre, søsken, barn, venner og kolleger berøres også når en brystkreft-diagnose stilles. I tillegg til å vise støtte, går halvparten av deltageravgiften rett til brystkreftsaken.

Fysiske og virtuelle Rosa sløyfe-løp

I år arrangeres det fysiske Rosa sløyfe-løp i følgende seks byer:

Om man bor langt unna ett av de fysiske løpene, er på hytta i høstferien, eller ønsker å støtte saken og delta der man er, kan man delta virtuelt mellom søndag 1. oktober og søndag 16. oktober. I disse løpene løper man alene – hvor man vil og når man vil.

Les mer på rosasløyfeløpet.no, og meld deg på.

Var dette nyttig?