Bli med på årets virtuelle Rosa sløyfe-løp

I oktober kan du delta på Rosa sløyfe-løpet for å støtte aksjonen og vise omtanke med dem som er rammet av brystkreft. I årets virtuelle løp kan du delta uansett hvor du bor.

Rosa sløyfe-løpet blir virtuelt

I 2020 skulle det og blitt arrangert Rosa sløyfe-løp i ti norske byer. Men, i stedet inviterer vi hele Norge til å delta på et virtuelt Rosa sløyfe-løp der du bor.

Enten man går eller løper er man med å vise solidaritet med de som er rammet. Det handler ikke om hvor fort man løper eller hvor langt man går, men at man sprer oppmerksomhet rundt en viktig sak.

Eg synest Rosa sløyfe-løpet er eit viktig og kult arrangement som omfamnar mykje av det å vera jente og kvinne i dag. Fysisk fostring og helse går hand i hand og det er viktig å ta vare på kroppen vår.

Kari Traa

Rosa sløyfe-løp i hele landet

Rosa sløyfe-løpet ble arrangert for første gang i 2016 i Oslo, og har siden den gang spredt seg til mange norske byer. I 2019 ble det arrangert ti løp, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. 11 233 deltakere gikk eller løp for Rosa sløyfe og samlet inn 2 507 250 millioner til brystkreftsaken.

Halvparten av deltakeravgiften går til Rosa sløyfe-aksjonen, og det er siden 2016 samlet inn 6,6 millioner kroner til formålet.

Var dette nyttig?