Slekten din er verdt å kjenne!

Kunnskap om din families krefthistorie kan redusere risikoen for brystkreft. Vis omtanke – bær en Rosa sløyfe i oktober.

Kjøp sløyfen

Bli med på fotodag!

Bli med på markeringen som åpner årets Rosa sløyfe-aksjon: Den store rosa familiefotodagen! Ti av Norges mest kjente fotografer, med hver sin fotoinstallasjon, stiller opp for å gi deg et unikt, gratis familiefoto. 

Meld deg på via Facebook!

Når brystkreft går i arv

I noen familier rammes mange av brystkreft, noe som kan være et tegn på at sykdommen er arvelig. Arvelig brystkreft kan forebygges og prognosene bedres dersom man vet at man har en genfeil. Første steg er åpenhet om slektens sykdomshistorie. Slekten din er verdt å kjenne.

Arvelig brystkreft Om Rosa sløyfe

Slik sjekker du brystene dine

Det viktigste du kan gjøre for å oppdage brystkreft tidlig er å selv se etter forandringer i brystet. Det er enkelt å undersøke brystene dine.

Slik gjør du det Mer info om brystkreft

Vis omtanke - bær en Rosa sløyfe i oktober

Fra den klassiske silkesløyfen til refleks, nøkkelring, koffert-navnelapp og annet - det finnes mange ulike måter å bære en Rosa sløyfe. Se vår nettbutikk for flere produkter.

Flere produkter Andre måter å støtte på

Det skjer noe i hele landet!

Møt oss på stands i hele landet, se rosa utstillinger, rosa bygg, og mye mer!

Aktiviteter der du bor Arrangementer i hele landet

Engasjér deg på nett!

Til minne om moren har Michelle samlet inn viktig støtte til kreftsaken. Du kan enkelt starte din egen innsamling på nett til inntekt for Rosa sløyfe-aksjonen. Bli med og gjør en innsats for brystkreftsaken.

Start din innsamling Michelle sin innsamling