Våre samarbeidspartnere

Mange bedrifter støtter Kreftforeningens arbeid – både store og små. Vi setter stor pris på alle samarbeidspartnere som hjelper oss med oppmerksomhet, synlighet og penger til forskningen.

Vi retter en stor takk til alle samarbeidspartnere og støttespillere!

Logoen til Coop
Litt ditt

Coop er en av Kreftforeningens hovedpartnere og tar ut sitt engasjement i både aksjoner og kampanjer.

I tillegg til å engasjere medeiere til donasjoner og dele viktige budskap i egne kanaler startet Coop også i 2021 et større engasjement i Kreftforeningens arbeid med menn og kreft. I en årrekke har deres engasjement bidratt sterkt til Rosa sløyfe-aksjonen. I 2020 klarte Coop å slå alle tidligere rekorder med en donasjon på mer enn 10 millioner kroner til Rosa sløyfe.

Logo til Mester Grønn
Kvalitet siden 1983

Mester Grønn er en samarbeidspartner som har være med oss i mange år, og er en stolt hovedpartner av Rosa sløyfeaksjonen. Det er et glødende engasjement hos alle ansatte som har gitt et bredt og solid grunnlag for et samarbeid der også Mester Grønn tar ut sitt engasjement ved å lage spesialdesignede båre- og kondolansebuketter/kranser som kunder kan kjøpe, samtidig som man får mulighet til å gi en minnegave i forbindelse med gravferd. Kreftforeningen samarbeidet også med Mester Grønn om et internasjonalt prosjekt og om Verdens kreftdag.

Logo til Gjensidige

Gjensidige er en av Kreftforeningens hovedpartnere og samarbeider på et strategisk nivå for å øke befolkningens kunnskap om kreft og forebygging av kreft. Dette arbeidet innebærer blant annet at partene skal bruke sin kompetanse i forbindelse med forebygging og rehabilitering, samt inkludering i arbeidslivet. Gjensidige bruker sine kanaler til å dele informasjon til sine kunder.

Kreftforeningen og Gjensidige har i tillegg startet en egen pulje i Holmenkollstafetten – Finansbransjen for Kreftforeningen. Hvert lag som løper i puljen oppfordres til å støtte Kreftforeningen med 3000 kroner.

Logo til Kid

Kid tar ut sitt engasjement under Rosa sløyfe-aksjonen for tiende år på rad i 2022. I sine cirka 140 butikker i hele Norge er det over 1000 dedikerte medarbeidere som vil være med på å bidra under aksjonen. At Kid har over 90 prosent kvinnelige ansatte gjør det ekstra viktig for dem å bidra. I oktober selger Kid produkter laget spesielt til Rosa sløyfe, samt Rosa sløyfe-pinen.

Logo til Lindex

Lindex har i 2022, i samarbeid med sine kunder, samlet inn penger for å bidra i kampen mot brystkreft. Lindex lager en spesialdesignet kolleksjon til Rosa sløyfe, hvor 10 prosent av salgssummen på produktene tilfaller aksjonen. Man får også kjøpt rosa sløyfer, reflekser og selvsagt årets Rosa sløyfe-pin i alle Lindex-butikker i oktober.

Logo til Vitusapotek

Vitusapotek er for attende år på rad i 2022 aktive bidragsytere i kampen mot brystkreft. Flere enn 230 Vitusapotek over hele Norge, med omkring 2000 medarbeidere, viser aktivt solidaritet med dem som rammes og bidrar til å skape håp. Bidraget fra NMD gjennom Vitusapotek og Ditt Apotek til Rosa sløyfe ble bortimot 3,1 millioner i 2021. Vitusapotek er også med på Kreftforeningens Stjerneaksjonen hvor de selger produkter som gir håp til jul.

Våre Partnere

Logo til Power

Power er en viktig samarbeidspartner for Kreftforeningen gjennom hele året. Power startet sitt engasjement gjennom å støtte med 1 krone per solgte handlepose. Power er også med i aksjonene våre i Krafttak mot kreft og Kreftforeningens stjerneaksjon med utvalgte produkter med kjøputløsende donasjon.

Ticketmaster logo

Ticketmaster er en av Kreftforeningens partnere som er med på flere aksjoner og kampanjer gjennom året. De tar ut sitt engasjement gjennom ved å involvere kunder og ansatte i ulike inntektsbringende aktiviteter. I aksjonsperiodene har Ticketmaster en digital løsning som gir alle billettkjøpere via nettsiden mulighet til å donere 30 kroner.

Ticketmaster er også aktive med å dele Kreftforeningens budskap i forbindelse med kampanjer til sine kunder og leverandører.

Logo til Perrigo

Perrigo samarbeider med Kreftforeningen om å øke befolkningens kunnskap om solbeskyttelse, og er med på Kreftforeningens kampanje #bareblid. Kreftforeningens solråd formidles gjennom Perrigos kommunikasjonskanaler for merkevarene Cosmica, ACO hud og Cliniderm, og for hvert solgte produkt i kampanjeperioden fra slutten av mai til midten av juni, doneres 1 kroner per solgte solkrem.

Logo til Ditt Apotek

Ditt apotek eies av NMD (Norsk Medisinaldepot) som også eier Vitusapotek. I 2022 er Ditt Apotek med på Rosa sløyfe for sjuende gang. Ditt Apotek har 74 utsalg som selger årets Rosa sløyfe-pin, reflekser og sminkepung til støtte for aksjonen. Ditt Apotek er også med på Kreftforeningens stjerneaksjon hvor de produkter som gir håp til jul.

logoen for dia piper-gruppen.

DLA Piper støtter Kreftforeningen med pro Bono advokathjelp. I tillegg engasjerer de ansatte seg i aktiviteter som bidrar til innsamling og deling av Kreftforeningens budskap i forbindelse med kampanjer

Logo til Backe

Backe AS tar ut sitt engasjement for saken under Holmenkollstafetten hvor de har opprettet en egen pulje for byggebransjen. Hvert lag som løper i puljen oppfordres til å støtte Kreftforeningen med 3000 kroner.

Logoen til Tjalve

Tjalve IL arrangerer Holmenkollstafetten hvert år i Oslo med mange tusen besøkende. Sammen med Backe AS har Kreftforeningen og Tjalve IL opprettet en egen pulje for byggebransjen, og sammen med Gjensidige har Kreftforeningen og Tjalve IL opprettet en egen pulje for finansbransjen. Hvert påmeldte lag i puljene oppfordres til å støtte saken.

Logo til Home Brands
Quality living

Home Brands AS har vært partner til Rosa sløyfe-aksjonen i flere år. De har designet et eget Rosa sløyfe-krus som selges til inntekt for brystkreftsaken. Årets designkrus er dekorert av Ingebjørg Rangøy Sjåland som står bak Lykketegning. Kruser kan i hovedsak kjøpes hos Kitch’n og Feel-kjeden, samt noen enkeltstående butikker. Kruset koster 199 kroner, og for hvert solgte krus doneres 65 kroner til Rosa sløyfe-aksjonen.

I 2022 har Home Brands for første gang, sammen med Magnor, designet en egen julekule av Jan Vincents Johannessen, og en presstjerne med Halvor Bakke.

Logoen til Naboen

Naboen er en ny samarbeidspartner for Kreftforeningen som skal være med på flere aksjoner og kampanjer gjennom året. Naboen startet sitt engasjement gjennom å støtte Rosa sløyfe-aksjonen med all leieinntekt fra en egen rosa lift som leies ut i Rogaland.

Logoen til Fabel

Fabel er en ny samarbeidspartner i 2022. Fabel vil tilby besøkende på Vardesentrene og deltagere på Kreftforeningens Stafett for livet få et utvidet tilbud om bruk av strømmetjenesten for lydbøker. Det utvikles også et eget abonnement som gir støtte til Kreftforeningen.

Logo til Hairstore

Hairstore er med på Rosa sløyfe for sjette gang i 2022. De er en av landets ledende leverandører av rekvisita og utstyr til frisørsalonger. Hairstore støtter Rosa sløyfe med en fast sum, og synliggjør aksjonen gjennom sine kundemagasiner.

IBMs logo

International Business Machines i Norge er en fullverdige aktivitetspartner. IBM opprettet en egen digital bøsse under Krafttak mot kreft for å samle inn penger til kreftsaken. Samtidig utfordret IBM sin administrerende direktør andre næringslivspartnere til å være med på dugnaden, og deltok i Krafttak mot kreft sin ringedugnad.

Logoen til House of Yarn

House of Yarn er Nordens ledende leverandør av håndstrikkegarn og tilbehør. De leverer design, garn, strikkepinner og oppskrifter til kreative forbrukere. De designer i år en Rosa sløyfe-kolleksjon, laget i garn fra Dalegarn, Du Store Alpakka, Camilla Pihl og Gjestal Garn. Garnpakker og strikkedesign vil kunne kjøpes i strikkebutikker og på nett. En andel av salget av strikkepakker og garn doneres til saken.

Logo til Oriflame Sweden

Oriflame har vært partner til Rosa sløyfe-aksjonen i flere år og gitt store bidrag. Hvert år setter de sammen unike produktpakker for både menn og kvinner. Produktpakkene består av et bredt utvalg av kvalitetsprodukter. Hver solgt produktpakke gir en donasjon til Rosa sløyfe.

Pictura-logo

Pictura selger julekort via sine forhandlere hvor inntektene fra salget går til Kreftforeningens stjerneaksjon. Kortene har flotte julemotiv og kjøpes i pakker.

Pelican Rouge-logoen på hvit bakgrunn.

Selecta/Pelican Rouge er med som partner til Stafett for livet. Under hver stafett stiller Selecta/Pelican Rouge med kaffe og alle inntektene fra salg går til den aktuelle stafetten.

Logoen til HEAL

HEAL eies av Individual Health Systems AS og er en ny samarbeidspartner i 2022. HEAL støtter Kreftforeningen med 5 kroner per måned fra hver Pluss-medlemskap (abonnement). Gjennom appen, hjemmeside og nyhetsbrev hjelper HEAL å spre relevant informasjon om Kreftforenings kampanjer og forskning.

Logoen til MyStuff

MyStuff er en nettbutikk med fokus på kategoriene trening, helse og livsstil. Vi bringer inspirasjon og innovasjon til alle og enhver med et mål om å bidra til å skape positive endringer i livet. Glede og fremgang er nøkkelord vi verdsetter internt i selskapet, men like mye for våre kunder og samarbeidspartnere.

Vil din bedrift bli parter og bidra for kreftsaken?

Et partnerskap med Kreftforeningen vil gi langsiktige fordeler for din bedrift.

Var dette nyttig?