Våre samarbeidspartnere

Mange bedrifter støtter Kreftforeningens arbeid – både store og små. Vi setter stor pris på alle som hjelper oss med oppmerksomhet, synlighet og penger til forskningen. TUSEN TAKK!

Premiumpartnere

Coop lift-ditt logo på hvit bakgrunn.

Coop Norge har vært samarbeidspartner med Kreftforeningen siden 2006 og er i år med på Rosa sløyfe for 17 året på rad.

Kid Interiør har vært hovedpartner til Rosa sløyfe-aksjonen siden 2011 og er med på Rosa sløyfe-aksjonen for 12 året i år.

Lindex-logo på hvit bakgrunn.

Lindex har siden 2003 engasjert seg i Rosa sløyfe-aksjonen, og har vært hovedpartner i 20 år.

Logoen til mester gron.

Mester Grønn har støttet Rosa sløyfe-aksjonen siden 2009 og har vært en hovedpartner fra 2011.

Partnere

DekkTeam logo på blå bakgrunn.

DekkTeam er en nasjonal dekkjede som har satt søkelys på fagkunnskap, service og kvalitet siden den første butikken så dagens lys i 1993.

DekkTeam var med som partner til Rosa sløyfe for første gang i 2022, og er opptatt av å knytte budskap til innsamling gjennom sine 80 butikker som opplever stor trafikk i oktober. De bidrar med å spre aksjonens viktige budskap og samlet inn penger gjennom donasjoner i forbindelse med salg av blant annet vaskebøtter og rosa spyleveske i butikk.

Ditt Apotek logoen på blå bakgrunn.

Ditt Apotek er en medlemsstyrt apotekkjede for frittstående apotek. Kjeden ble etablert av NMD AS som et alternativ for apotekere som ønsker stor grad av individuell frihet og lokal tilpasning.

Ditt Apotek har 74 utsalgsteder som selger årets Rosa sløyfe-pin, reflekser og en lekker sminkepung til støtte for aksjonen. I år er de med som partner på Rosa sløyfe-aksjonen for åttende gang.

Ditt Apotek selger også produkter rundt juletider hvor inntekten fra disse går til Kreftforeningen’s juleaksjon.

Dla piper logo på blå bakgrunn.

DLA Piper er et ledende globalt advokatfirma med tilstedeværelse i mer enn 40 land. De bistår med forretningsjuridiske tjenester til nasjonale og internasjonale selskaper, organisasjoner og offentlige institusjoner.

DLA Piper støtter Kreftforeningen med pro Bono advokathjelp. I tillegg engasjerer de ansatte seg i aktiviteter som bidrar til innsamling og deling av Kreftforeningens budskap i forbindelse med kampanjer.

Fiskars logo på blå bakgrunn.

Fiskars er et av Europas eldste firmaer med en oppstart i 1649. De har i dag en stor portefølje med merkevarer til både hus og hjem. Spesielt kjent er deres ikoniske saks med sitt oransje håndtak.

Fiskars har støttet Pink Ribbon kampanjen i andre land tidligere, og gjør det nå i år for første gang gjennom Rosa sløyfe-aksjonen i Norge. De har plukket ut sin ikoniske saks som «årets produkt», og har gitt den et klart og tydelig design som speiler initiativet. 10,- av hver saks doneres til saken. 

Flowbird logoen på blå bakgrunn.

Flowbird er et parkeringsselskap som leverer innovative og effektive parkeringsløsninger. Fra starten i 1955 har Cale nå Flowbird utviklet seg til en verdensledende merkevare innen parkeringsbransjen.

Flowbird støtter Kreftforeningen med en donasjon per betalte parkering ved bruk av deres parkeringsapp.

Hairstore logoen på lyseblå bakgrunn.

Hairstore er en av landets ledende leverandører av rekvisita og utstyr som frisørsakser og annet elektrisk frisørutstyr til frisørsalonger i hele Norge.

Hairstore er med på Rosa sløyfe for syvende gang nå i 2023. De støtter Rosa sløyfe med en fast sum, og synliggjør aksjonen gjennom sine kundemagasiner.

Heal logoen på blå bakgrunn.

HEAL eies av Individual Health Systems AS og er en appen for enhver som ønsker oversikt og kontroll over medisinbruk, helseparametre, dokumenter og sykehistorie.

HEAL er en ny samarbeidspartner i 2022. De støtter Kreftforeningen med 5 kroner for hvert solgte Pluss-medlemskap (abonnement) hver måned. Gjennom deres egen app, hjemmeside og nyhetsbrev hjelper de også med å spre relevant informasjon om Kreftforenings kampanjer og forskning.

Home Brands logo på blå bakgrunn

Home Brands designer og utvikler kvalitetsprodukter i alle kategorier til kjøkkenet og det dekkende bord. De representerer merkene Magnor, Modern House, Sabor og Stiernholm. De er også markedsledende distributør av andre kjente kvalitetsmerker.

Home Brands AS har vært partner til Rosa sløyfe-aksjonen i flere år. De har designet flere Rosa sløyfe-krus som i hovedsak kjøpes hos Kitch’n og Feel-kjeden, samt noen enkeltstående butikker. I år har Halvor Bakke designet kruset, og for hvert solgte krus doneres 65 kroner til Rosa sløyfe-aksjonen.

I 2022 har de også for første gang, sammen med Magnor, designet en egen julekule av Jan Vincents Johannessen, og en presstjerne med Halvor Bakke.

House of Yarn på blå bakgrunn.

House of Yarn er nordens ledende leverandør av håndstrikkegarn og tilbehør. De leverer produkter som design, garn, strikkepinner og oppskrifter til kreative forbrukere.

House of Yarn designer i år en Rosa sløyfe-kolleksjon, laget i garn fra Dalegarn, Du Store Alpakka, Camilla Pihl og Gjestal Garn. Garnpakker og strikkedesign vil kunne kjøpes i strikkebutikker og på nett. En andel av solgte strikkepakker og garn doneres til saken.

Ibm logo på blå bakgrunn.

International Business Machines integrerer teknologi og ekspertise, og leverer infrastruktur, programvarer og konsulenttjenester til sine klienter, mens de forfølger den digitale transformasjonen av verdens virksomhetskritiske virksomheter.

IBM Norge er en fullverdig aktivtitetspartner som gjør flere ulike ting for å samle inn penger til kreftsaken. De oppretter egen digital innsamling hvor både ansatte, firmaet, venner og kjente gir et bidrag. Samtidig bidrar deres administrerende direktør under innsamlingsaksjonen sin årlig ringedugnad, hvor han oppforder andre næringslivspartnere til å bli med på dugnaden og gi en donasjon.

Illums Bolighus logo på blå bakgrunn

Illums Bolighus er et internationalt flaggskip innen moderne boligkultur, design og innredning. De tilbyr skandinavisk og internasjonalt design, både det som er i tiden og det som ikke er blitt glemt gjennom årene. 

Illums Bolighus selger produkter tilhørende Kreftforeningens juleaksjon. De arrangerer også store kundekvelder hvor de fronter både saken og aksjonen sine eksklusive juleprodukter.

Jobbzone logo på blå bakgrunn.

Jobzone ble grunnlagt i 2002, og er i dag Norges største norskeide bemanningsselskap. De har rundt 35 lokalkontorer over hele Norge som kan tilby en bred kompetanse innen bemanning og rekruttering.

Jobzone har et mål om å øke bevisstheten rundt kreft gjennom fokus på solbudskap og oppfordring til å ta vare på egen helse. De har spesielt fokus på sine egne ansatte gjennom sommeren med solbudskap og viktig informasjon egen personalhåndbok.

Jordbærpikene logo på blå bakgrunn.

Jordbærpikene er et koselig spisested hvor man som gjest kan senke skuldrene og nyte et godt måltid med hjemmelaget mat. Eller kose deg med litt kaffe og kake mens du slår av en prat med noen du liker å være sammen med.

For alle oss i Jordbærpikene handler partnerskapet med Rosa sløyfe om å gi tilbake til samfunnet og støtte alle kvinner og pårørende som kjemper mot denne fryktelige sykdommen. Synliggjøring av Rosa sløyfe og Rosa lunsj som nytes hos oss er en måte å vise solidaritet og støtte til kvinner som kjemper mot brystkreft. Partnerskapet gir oss og våre gjester muligheten til å gjøre en forskjell, og vi gir 10 kr pr solgte Rosa lunsjrett til Rosa sløyfe-aksjonen.

Naboen logo på blå bakgrunn

Naboen leier ut utstyr, verktøy og maskiner, til store og små bedrifter, samt folk flest. Som bransjens største aktører på utleie av maskiner og utstyr i Norge, skal Naboen bidra til en grønn og bærekraftig utvikling.

Naboen er en lokal samarbeidspartner for Kreftforeningen som engasjerer seg spesielt for Rosa sløyfe-aksjonen. De støtter aksjonen med å gi all leieinntekt fra en egen rosa lift som leies ut i Rogaland.

Nilfisk logo på blå bakgrunn.

Nilfisk har siden 1906 sett det som sin oppgave å produsere og selge profesjonelle rengjøringsprodukter av høyeste kvalitet over hele verden. I dag tilbyr de et omfattende utvalg av førsteklasses rengjøringsprodukter, og er en tiltrodd leverandør av service- og vedlikeholdstjenester til det profesjonelle markedet og forbrukerprodukter.

Nilfisk er ny Rosa sløyfe partner i år. De støtter aksjonen med å ha kjøpsutsløsende donasjon ved salg av to av sine støvsugermodeller, til industri og hjemmeindustri.

Oriflame logo på blå bakgrunn

Oriflame ble grunnlagt i Sverige i 1967 og er i dag det største direkteselgende skjønnhetsfirmaet i Europa. De har et bredt produktsortiment av svenske, innovative skjønnhetsprodukter inspirert av naturen.

Oriflame har vært partner til Rosa Sløyfe i mange år og gitt store bidrag. Hvert år setter de sammen unike produktpakker for både kvinner og menn der hver solgt pakke gir en donasjon til aksjonen. Produktpakkene består av et bredt utvalg av kvalitetsprodukter. De engasjerer en stor mengde mennesker hvert år med sitt salg av produktpakker til fordel for Rosa Sløyfe-aksjonen. 

Pelican Rouge-logoen på hvit bakgrunn.

Pelican Rouge har vi vært i kaffebransjen lenge og reist over hele verden for å finne de aller beste kaffebønnene. Deres kaffereise startet i Belgia, helt tilbake til det nittende århundre.

Pelican Rouge er partner på Stafett for livet. Under hver stafett stiller de med kaffe, hvor alle inntektene fra salg går til den aktuelle stafetten.

Perrigo logo på blå bakgrunn.

Perrigo har i over 130 år lagd rimelige selvpleieprodukter som selges gjennom pålitelige forhandlere, apotek og nettbutikker. De har fokus på å lage produkter som er trygge og effektive for forbrukernes helse og velvære.

Perrigo samarbeider med Kreftforeningen om å øke befolkningens kunnskap om solbeskyttelse, og er med på Kreftforeningens kampanje #bareblid. Kreftforeningens solråd formidles gjennom Perrigos kommunikasjonskanaler for merkevarene Cosmica, ACO hud og Cliniderm, og for hvert solgte produkt i kampanjeperioden fra slutten av mai til midten av juni, doneres 1 kroner per solgte solkrem.

Pictura logo på blå bakgrunn.

Pictura er produsent og distributør innenfor flere produktgrupper, som blant annet gratulasjonskort, papir, party, stickers, kalendere, posters, kontorartikler m.m.

Selger julekort via sine forhandlere hvor inntektene fra salget går til Kreftforeningens juleaksjon. Kortene har flotte julemotiv og kan kjøpes i pakker plassert ute hos bokhandlere.

Power logo på blå bakgrunn

Power er en av Nordens største leverandører av elektronikk og hvitevarer, med nærmere 200 butikker.

Er en viktig samarbeidspartner for Kreftforeningen gjennom hele året. Power startet sitt engasjement gjennom å støtte med 1 krone per solgte handlepose. Power er også med i aksjonene våre i Krafttak mot kreft og Kreftforeningens juleaksjon med utvalgte produkter med kjøputløsende donasjon.

Slettvoll logo på blå bakgrunn

Slettvoll som er en familiebedrift, har siden 1951 designet høykvalitets møbler, håndlaget i Norge. Med trente blikk, erfarne hender og øye for detaljer lager dyktige håndverkere hvert eneste møbel med kvalitet til fingerspissene. Derfor er også hvert Slettvoll-produkt helt unikt.

Slettvoll selger eksklusive juleprodukter tilhørende Kreftforeningens juleaksjon. De deler også viktig informasjon om kreftforeningens arbeid gjennom sine egne kanaler.

Logoen til Sumo Restaurants

SUMO Restaurant er stedet for avslapning, vennskap, latter, opplevelser og det viktigste av alt; tid sammen. De finnes i 5 byer og har 25 serveringssteder. Fra den første restauranten åpnet og frem til i dag, har Sumo alltid hatt et ønske om å sette et positivt fotavtrykk i samfunnet.

Å være offisiell partner med Kreftforeningen og delta i innsamlingen til årets Rosa sløyfe er noe vi er utrolig stolt av. Og vi får vist solidaritet med brystkreftrammede, og bidratt til å spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft.

I anledning Rosa-Sløyfe aksjonen har vi laget en spesiell Rosa Meny med et utvalg av våre mest populære retter. For hver rett vi selger fra Rosa menyen vil 10kr doneres til aksjonen i oktober.

Ticketmaster logo på bakgrunn.

Ticketmaster er norges ledende markedsplass for arrangementer innen sport, kultur, musikk og festival. Når man kjøper en billett gjennom de, kan man alltid stole på at den er ekte og at du får den beste tilgjengelige plassen som er ledig på dette tidspunktet.

Ticketmaster med på flere aksjoner og kampanjer gjennom året. De tar ut sitt engasjement ved å involvere kunder og ansatte i ulike inntektsbringende aktiviteter. I aksjonsperiodene har Ticketmaster en digital løsning som gir alle billettkjøpere via nettsiden mulighet til å donere 30 kroner. Ticketmaster er også aktive med å dele Kreftforeningens budskap i forbindelse med kampanjer til sine kunder og leverandører.

Støttespillere

BELLER Lars Andreas Fjetland

Bårdshaug Herregård

Cutrin Norge

DFDS

DHL Express (Norway)

Eremis

Floyd.no

Health Fitness

HN Production

Insignia//Bilia Norge

Jacobsen Dental

Momarken Toto

Moon Rabbit Tattoo

Norwegian Consept

Novah Design

Polarn O. Pyret

Skintific

Stack By Me

Subsea 7 Norway

Sørlandsparken Rideklubb

Tons Of Rock

Toyota Material Handling Norway

Trelasten Elverum

Trysil Helse og Trening

UND

Velledalen IL

Verdant

VIMA Norway

Wella Norway

Wright Trafikkskole

Nardo Melhus Bilinvest Stjørdal

Økern Hotelldrift//Radisson RED

Bli samarbeidspartner

Styrk merkevaren deres, synliggjør sosialt engasjement eller engasjer kunder og ansatte gjennom Kreftforeningens kampanjer og/eller aksjoner.

Var dette nyttig?