Stengt – bli med på webinar! Vi er stengt på grunn av korona, men åpner for publikum igjen fra 20. juni. I mellomtiden inviterer vi til webinarer ❯❯

Kreftforeningens Vitensenter i Oslo sentrum er en arena for opplevelser, forskningsformidling og spennende arrangementer.

Senteret forklarer hvordan kroppens 35 milliarder celler jobber døgnet rundt for at kroppen din skal fungere – med deres skjønnhet og kompleksitet, mutasjoner og feil.

Her kan du prøve interaktive installasjoner og lære mer om kreft. Du kan blant annet reparere DNA, prøve deg som kikkhullskirurg og drepe kreftceller i spillet Guardians of the Cells i utstillingen om behandling av kreft.

Vi tror på at spredning av kunnskap stopper spredning av kreft. Med Kreftforeningens Vitensenter vil vi skape enda større engasjement rundt forskning og innovativ teknologi i kampen mot kreft.

Åpningstider

Foreløpig stengt på grunn av korona, men vi åpner igjen 20. juni.

Åpningstider fra 20. juni: 

  • Lørdag og søndag: 11.00–16.00

Åpningstider fra 30. juni til og med 14. august:

  • Tirsdag til fredag: 11.00–15.00
  • Lørdag og søndag: 11.00–16.00

Vi tilbyr omvisninger på hverdager for lag, foreninger, organisasjoner, studenter og liknende. Kontakt oss på post@kreftforeningen.no, så finner vi en dag som passer.

Pris

Gratis

Her finner du oss

Kongens gate 6, 0153 Oslo – se kart (google)
Inngang på hjørnet i krysset Kongens gate og Rådhusgata.