Kreftforeningens Vitensenter er en ny arena for opplevelser og forskningsformidling. Gjennom hele uken huser vi spennende arrangementer. Hver helg har vi åpent hus, hvor våre dyktige frivillige kan vise deg rundt – helt gratis.

ÅpningstiderLørdag og søndag klokken 11.00–16.00Vi tilbyr gratis omvisninger på hverdager for lag, foreninger, organisasjoner, studenter og liknende. Kontakt oss på post@kreftforeningen.no, så finner vi en dag som passer.

Fra 25. juni til 18. august har vi i tillegg åpent tirsdag til fredag fra 11.00 til 15.00.

Pris

Gratis

Her finner du oss

Kongens gate 6, 0153 Oslo – se kart (google)
Inngang på hjørnet i krysset Kongens gate og Rådhusgata.

Om senteret

Opplevelsessenteret forklarer hvordan kroppens 35 milliarder celler jobber døgnet rundt for at kroppen din skal fungere – med deres skjønnhet og kompleksitet, mutasjoner og feil.

Samtidig viser interaktive installasjoner deg kroppens mysterier og hvordan kreft kan forhindres og behandles. Hva er fakta, hva er myter og hvordan kan teknologien hjelpe oss nå og i fremtiden?

Vi tror på at spredning av kunnskap stopper spredning av kreft. Med Kreftforeningens Vitensenter vil vi skape enda større engasjement rundt forskning og innovativ teknologi i kampen mot kreft.
Var denne siden nyttig?