Kreft tar ikke pause – en webinarserie

I oktober startet vi opp en ny webinarserie, med aktuelle temaer for kreftpasienter og pårørende. Flere episoder kommer, og opptak av tidligere episoder kan du se her.

Tidligere webinarer i serien

Kliniske studier – en unik mulighet

Kliniske studier er viktige for å teste ut blant annet nye legemidler, det kan gi nytt håp når tradisjonell behandling ikke har effekt. Spesialsykepleier Heidi Skaara Brorson ledet webinaret 20. september i samtale med kreftlege Fredrik Schjesvold.

Hva skal jeg spise når jeg har kreft?

14. juni 2021: Det er vanskelig å bevege seg i jungelen av gode råd når det gjelder mat ved kreft. Her møter du klinisk ernæringsfysiolog Joanna Andersson i samtale med Heidi Skaara Brorson i Kreftforeningen.

Den usynlige pårørende

29. april 2021: Om og for pårørende, med Kirsten Koht og sjef for distriktsavdelingen i Kreftforeningen Jakob Feght Conradi.

Små tips for en bedre hverdag

4. mars 2021: Webinar om fysisk aktivitet, kreft og korona, med Ole Petter Hjelle, Helle Aanesen og Yngvar Andersen.

Koronavaksine og kreft

19. februar 2021: Molekylærbiolog Sigrid Bratlie og onkolog Odd Terje Brustugun svarer på spørsmål om koronavaksine og kreft.
Se flere webinarer i serien Kreft tar ikke pause

En stol står tom til jul

10. desember 2020: Vi møter Charlotte Borge-Andersen, som mistet sin mann for tre år siden. Hun snakker med Joran Slaaen, seksjonssjef for kreftomsorg i Kreftforeningen og programleder Heidi Brorson om sorg, savn og erfaringer om hva som kan gjøre livet litt lettere å bære i en vanskelig tid.

Dødsvanskelig – Hvordan leve når døden nærmer seg?

27. oktober 2020: Dødsvanskelig – et temamøte om døden. Hvordan leve når døden nærmer seg? I panelet møter du mennesker som har mistet en ektefelle og en forelder i samtale med professor i lindrende medisin Stein Kaasa.

Å være pårørende til en som er uhelbredelig kreftsyk

22. oktober 2020: Kreftoverlege Andreas Stensvold, Einar Johansen og hans datter Tine Auren snakker om hvordan det er å være pårørende og hvordan pårørende best kan ivaretas.
Stiftelsen Dam Logo

Webinarserien støttes av Stiftelsen Dam. De er en av Norges største stiftelser som gir penger til helse- og forskningsprosjekter som skal gi bedre helse gjennom deltakelse, aktivitet og mestring for folk i Norge.

Var dette nyttig?