Opprett en digital innsamling

Ditt bidrag og engasjement i Innsamlingsaksjonen har en enorm betydning for alle som er berørt av kreft. Vær med og gjør en forskjell!

Her kan du opprette din innsamling


En digital innsamling er en lettvint måte å engasjere på, og det er et hav av muligheter for hvordan du kan gjøre det!

Slik fungerer det

  • Vår løsning fungerer som en vanlig innsamling. Denne er forhåndsdefinert og pengene du samler inn går automatisk til Innsamlingsaksjonen.
  • Både enkeltpersoner, grupper og bedrifter kan opprette sin egen innsamling. Du kan hele tiden følge med på hvem som har gitt, og hvor mye du har samlet inn.
  • Du kan enkelt sette deg et mål, og velge mellom flere måter å samle inn på. Du kan invitere personer til å løpe, sykle eller game for kreftsaken. Du kan opprette en gruppeinnsamling, eller delta i en eksisterende gruppe. Du kan også opprette din egen innsamling som du selv styrer.
  • Personer kan gi sitt bidrag med Vipps, kort eller faktura.
  • Del innsamlingen i ditt nettverk, enten med lenke eller QR-kode.

Jobber du i en bedrift som har lyst å engasjere seg? Les om hvordan dere kan bidra!

Få tips til å øke innsamlingen din!

1. Gjør innsamlingen din personlig

Engasjement smitter. Jo mer personlig din innsamling er, jo mer engasjement vil du skape hos andre. Bruk tekstfeltet til å fortelle kort om hvorfor du eller dere er engasjert i kreftsaken.

2. Spre innsamlingen i ditt nettverk

Det er stort engasjement for kreftsaken i Norge, og mange vil gi. Om de bare blir spurt!

  • Send en personlig melding. Skriv til en, to, tre eller 20 venners innbokser, bruk for eksempel SMS, Messenger eller e-post og spør om de vil støtte innsamlingen din.
  • Del i sosiale medier. Bruk Facebook, Instagram, Snapchat og andre kanaler til å nå ut til enda flere – gjerne også i grupper du er aktiv i.
  • Bedrifter kan også støtte. Ta direkte kontakt med noen du kjenner og spør om deres bedrift ønsker å gi en gave. Bedrifter kan enkelt betale med faktura.

3. Få med deg flere

Vi klarer dessverre ikke å banke på alle dørene i Norge, så vi trenger hjelp fra alle mulige innsamlere. Hvis du kan inspirere én eller flere til å opprette en egen innsamling, får enda flere muligheten til å gi.

Lykke til med din innsamling og tusen takk for at du engasjerer deg!

Var dette nyttig?