Bidra som bedrift

Mange bedrifter ønsker å delta i Kreftforeningens innsamlingsaksjon. Det er flere måter å bidra på, blant annet kan dere gi en bedriftsgave eller opprette en digital innsamling i bedriftens navn.

Ved å støtte aksjonen får dere vist engasjementet internt i bedriften, samtidig som dere bidrar til livsviktig forskning. Pengene som samles inn under innsamlingsaksjonen går til forskning på kreft med spredning. Sammen gir vi kreftpasienter håp om nye og bedre behandlingsmetoder som kan gi dem litt mer tid.

Visste du at beløpet dere donerer kan trekkes fra på skatten? Ved å gi støtte til kreftforskning gjelder følgende:

1 kr – 10 000 kr = 100 % skattefradrag

10 000 kr eller mer = 100 % skattefradrag opp til ti prosent av bedriftens alminnelige inntekt

Opprett digital innsamling

Opprett en digital innsamling i bedriftens navn, og del den med ansatte, leverandører eller kunder. Hva med å utfordre en konkurrent eller partnerbedrift til å gjøre det samme, og se hvem som samler inn mest?

Innsamlingsaktiviteter

Her er noen ideer til innsamlingsaktiviteter som din bedrift kan gjennomføre:

Sponsorløp, ikon
Sponsorløp
Digital auksjon
Utfordringer

Hva går pengene til?

I 2023 gikk pengene til forskning på kreft med spredning. Håpet er at fremtidens kreftpasienter skal tilbys mer effektive behandlingstilbud som har effekt også når kreften har spredt seg.

Tusen takk til våre samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere bidrar til synlighet og oppmerksomhet om aksjonen, og samler inn store summer til forskning. Hjertelig takk for alt dere gjør for kreftsaken.

Logo til Power
Ticketmaster logo
DFDS logo

Var dette nyttig?