Hopp direkte til meny Hopp direkte til meny Hopp direkte til innhold Hopp direkte til Søk

Om Krafttak mot kreft

Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon. I år går pengene til å hjelpe de som har en kreftsykdom de ikke kan bli friske av.

Krafttak mot kreft foregår de to første ukene i mars hvert år. Da besøker over 20 000 bøssebærere norske husstander, og samler inn penger til viktig kreftforskning. En stor andel av våre bøssebærere er russ, som med sin tid og innsats er med på å redde liv. 

Dette samler vi inn til

Hver dag får omlag 90 mennesker i Norge beskjed om at de har kreft. Mange overlever – de fleste, faktisk. Mange får seneffekter etter behandling og føler seg kanskje aldri helt friske igjen, og noen får høre at det ikke finnes en behandling som kan gjøre kroppen fri for kreft.

Vårt ultimate mål, er å redde alle fra sin kreftsykdom – det jobber vi for hver dag. Men før vi kommer dit, må vi gjøre det vi kan for å gjøre livene bedre, og lengre, for de som har en kreftsykdom de i dag ikke kan bli friske av. Derfor går pengene til dette formålet.

Vinterlyd

For å skape oppmerksomhet rundt Krafttak mot kreft samarbeider Kreftforeningen med P4 om konsertturneen Vinterlyd. De ti siste årene har vi tatt med oss noen av Norges største artister til åtte byer og steder for gratiskonserter i mars og april.

Samarbeidspartnere

Med oss på laget har vi en rekke bedrifter som bidrar til aksjonen på forskjellige måter. Les mer om våre samarbeidspartnere og se hvordan de bidrar.

Ta kontakt

Enten du vil være med som privatperson eller bedrift - eller om du har noen spørsmål, vil du finne rette person å ta kontakt med her