Vardesenteret i Bodø

Vardesenteret på Nordlandssykehuset er en gratis møteplass i samarbeid med Kreftforeningen for alle som er rammet av kreft. Her kan du ta en pause, utveksle erfaringer og få råd og hjelp.

Åpningstider og tilbud

Vi har for tiden åpent for alle som ønsker å besøke Vardesenteret.

Åpningstider:
Mandag-torsdag kl. 09.00-14.00
Onsdag kveld kl. 17.30-20.00

Mellom kl. 09.00-10.00 er senteret selvbetjent. Her kan du ha en stille stund enten du venter på behandling eller vil nyte utsikten i fred og ro. Kaffe, te og enkel servering er tilgjengelig.

Varmt velkommen!

COVID 19: Aktiviteten på senteret vurderes av sykehuset og Kreftforeningen etter råd fra Folkehelseinstituttet. Vi følger selvsagt smittevernreglene og justerer tilbud løpende.

Her finner du oss

Vardesenteret i Bodø
Nordlandssykehuset
Biskop Kroghs gate 21, Bodø
Se kart (Google Maps) 

Vardesenteret ligger på Pasienthotellet Zefyr hotell, bygg I, 4. etasje.

Disse møter du

På Vardesenteret møter du mennesker med spesialkompetanse som kan hjelpe deg når du trenger det og frivillige som tar deg godt i mot. Stikk innom når det passer og bli så lenge du vil, uansett om du er pårørende, etterlatt, nåværende eller tidligere kreftpasient.

Katrin Aakre
Senterkoordinator
Hos oss kan mennesker som rammes av kreft koble av, snakke med likesinnede og søke råd. Katrin planlegger tilbudene ved senteret sammen med ansatte og frivillige.

Lena Hansen
Senterkonsulent
Vardesenteret byr på mange forskjellige muligheter. Lena kan fortelle om tilbudene som finnes og om de ulike fagpersonene du kan møte og få hjelp fra.

Kontakt oss

Vardesenteret i Bodø

Nordlandssykehuset

vardesenteret@nordlandssykehuset.no46 61 08 49

Katrin Akre

Senterkoordinator

katrin.aakre@nordlandssykehuset.no

Tilbud og aktiviteter

Vardesenteret er et friareal for alle som rammes av kreft. Du kan slappe av i eget selskap når du vil det, dele erfaringer eller få råd og hjelp i situasjonen du står i.

Var dette nyttig?