Vardesenteret i Tromsø

Vardesenteret ved Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø er en gratis møteplass i samarbeid med Kreftforeningen for alle som er rammet av kreft, pårørende og etterlatte.

Hos oss kan du ta en pause, delta på aktiviteter og få råd og hjelp. Vi arrangerer også kurs og aktiviteter, og tilbyr blant annet gruppetrening og hvilerom med massasjestol.

Åpningstider og tilbud

Mandag, onsdag, torsdag 09.00-13.00

Tirsdag 09.00-14.45

Fredag 10.00-12.00

I partallsuker har vi kveldsåpent onsdager kl. 17.00-19.30.

(senteret er selvbetjent i tidsrommet 09.00-10.00 mandag – torsdag)

Velkommen skal du være!

Disse møter du

Hos oss på Vardesenteret møter du frivillige og likepersoner, ernæringsfysiolog, senterkoordinator og ansatte fra Kreftforeningen. Kom innom for en samtale med likeperson eller jurist, eller bare nyt noe varmt i koppen. Du er hjertelig velkommen innom i våre åpningstider uansett om du er pårørende, etterlatt, nåværende eller tidligere kreftpasient.

Ida Kristine Fredriksen
Senterkoordinator


Jeg ivaretar daglig drift av senteret, og planlegger tilbudene. Min viktigste jobb er å gjøre Vardesenteret til et trygt og godt sted å være. Jeg kan fortelle deg om våre aktiviteter og kurs, gi råd og veilede deg til andre fagpersoner på senteret, sykehuset og i kommunen. Besøk på Vardesenteret skal gi påfyll.

Laila Stigen
Rådgiver Vardesenter og arbeidsliv

Min jobb på Vardesenteret er å legge til rette for god frivillighet og likepersonsabeid. Jeg har i tillegg et særlig engasjement for kreft og yrkesliv.
Merete Cecilie Theodorsen
Ernæringsfysiolog

Jeg brenner for å dele kunnskap om ernæring, mat og helse og skape økt trygghet før, under og etter kreftbehandling. På Vardesenteret vil jeg gi matinspirasjon og være tilgjengelig for å svare på spørsmål om kosthold ved kreft, både for kreftrammede og pårørende.

Vil du bli frivillig?

I tillegg til de som arbeider fast på Vardesenteret, er Kreftforeningens frivillige en viktig del av teamet. Hos oss møter de besøkende et team på rundt 30 frivillige og likepersoner. Nå ønsker vi å styrke dette teamet med enda flere frivillige. Ønsker du å bli en del av vårt team? Her kan du melde din interesse og få mer informasjon om arbeidet som frivillig.

Kontakt oss:

Ida Kristine Fredriksen

Senterkoordinator/Spesialergoterapeut

Ida.Kristine.Fredriksen@unn.no46 86 42 75

Her finner du oss

Vardesenteret i Tromsø
Universitetssykehuset Nord-Norge
Sykehusvegen 38, Tromsø


Se kart (Google Maps) 

Vardesenteret er tilknyttet Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) og befinner seg i E-fløya. For å komme dit må du først til plan 2, fløy D. Følg skiltene derfra. Er du usikker kan du spørre en frivillig sykehusvert som er kledd i rød vest.

Tilbud og aktiviteter

Vardesenteret er et friareal for alle som rammes av kreft. Du kan slappe av i eget selskap når du vil det, dele erfaringer eller få råd og hjelp i situasjonen du står i.

Var dette nyttig?