Vardesenteret i Tromsø

Vardesenteret på Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø er en gratis møteplass i samarbeid med Kreftforeningen for alle som er rammet av kreft. Her kan du ta en pause, utveksle erfaringer og få råd og hjelp.

Åpningstider og tilbud

Vardesenteret er en gratis møteplass for alle som er rammet av kreft og deres pårørende og etterlatte. Du kan stikke innom når det passer deg i vår åpningstid, delta på kurs, arrangementer og aktiviteter. 

Åpningstider:

Mandag–torsdag: 10.00–14.00
Onsdag kveld (oddetallsuker): 17.00-20.00. Da er også våre frivillige jurister tilstede.
Velkommen skal du være!

Hos oss på Vardesenteret UNN møter du frivillige og likepersoner, senterkoordinator og ansatte fra Kreftforeningen. Vi tilbyr gruppetrening med fysioterapeut, massasjestol og samtale med likeperson eller jurist. Eller bare noe varmt i koppen og lett servering.

Her finner du oss

Vardesenteret i Tromsø
Universitetssykehuset Nord-Norge
Sykehusvegen 38, Tromsø
Se kart (Google Maps) 

Vardesenteret er tilknyttet Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) og befinner seg i E-fløya. For å komme dit må du først til plan 2, fløy D. Følg skiltene derfra. Er du usikker kan du spørre en frivillig sykehusvert som er kledd i rød vest.

Kontakt oss

Du kan sende epost til vår senterkoordinator ida.kristine.fredriksen@unn.no

Ida Kristine Fredriksen
Senterkoordinator

Min viktigste jobb er å gjøre Vardesenteret til et trygt og godt sted å være. Oppgavene spenner fra å ta en kaffe til å sørge for gode tilbud både av formell og uformell karakter. Et besøk på Vardesenteret skal gi påfyll.

Vardesenteret i Tromsø

Universitetssykehuset Nord-Norge

46 54 11 97

Tilbud og aktiviteter

Vardesenteret er et friareal for alle som rammes av kreft. Du kan slappe av i eget selskap når du vil det, dele erfaringer eller få råd og hjelp i situasjonen du står i.

Var dette nyttig?