Vardesenteret i Bergen

Vardesenteret på Haukeland universitetssjukehus er en gratis møteplass i samarbeid med Kreftforeningen for alle som er rammet av kreft. Her kan du ta en pause, utveksle erfaringer og få råd og hjelp.

Åpningstider og tilbud

Vi er åpne for pasienter og pårørende inne i vårt nye hus i Ibsensgate 118 (like bak Pasienthotellet).
Våre frivillige er på plass, og du kan få hjelp med spørsmål du måtte ha knyttet til kreftsykdom.

Mandag – fredag: kl. 09.30-14.30

COVID 19: Aktiviteten på senteret vurderes av sykehuset og Kreftforeningen etter råd fra Folkehelseinstituttet. Vi følger selvsagt smittervernsreglene og justerer tilbud løpende.

Her finner du oss

Vardesenteret i Bergen
Ibsens gate 118,
5052 Bergen
Se kart (Google)

Kontakt oss

Vardesenteret i Bergen

Haukeland Universitetssykehus

vardesenteret@helse-bergen.no55 97 75 00

Disse møter du

På Vardesenteret møter du mennesker med spesialkompetanse som kan hjelpe deg når du trenger det, og frivillige samt likepersoner med krefterfaring som tar deg godt i mot. Vi har også jurister, kreftkoordinatorer og andre fagpersoner tilgjengelig. Stikk innom når det passer og bli så lenge du vil, uansett om du er pårørende, etterlatt, nåværende eller tidligere kreftpasient.

Marie Tjelta
Senterkoordinator

Tidligere leder for Lærings- og mestringssenteret (LMS) i Bergen. Hun tar med sin bakgrunn og erfaring derfra for å utvikle Vardesenteret og tilbudet for kreftrammede.

Anita Helland
Klinisk ernæringsfysiolog
Har lang erfaring med å hjelpe kreftrammede med ernæring. Her kan du få generelle råd, eller hjelp om du har en utfordring med matinntak eller vekt som følge av din sykdom.

Mirjam Østevold
Familieterapeut
Kreft påvirker hele familien. Hos familieterapeut kan familien komme sammen, eller man kan komme alene for å finne løsninger i en vanskelig situasjon.

Tilbud og aktiviteter

Vardesenteret er et fristed for alle som rammes av kreft. Du kan slappe av i eget selskap når du vil det, dele erfaringer eller få råd og hjelp i situasjonen du står i.

Var dette nyttig?