Vi holder stengt

Vardesenteret er stengt inntil videre på grunn av koronaviruset. Aktiviteten på Vardesentret vurderes av sykehuset og Kreftforeningen etter råd fra Folkehelseinstituttet. Vi vurderer situasjonen fremover løpende.

Se også: Tips til kreftrammede om trening hjemme

Snakk med oss i Kreftforeningen

Kreftforeningens rådgivningstjeneste er til for å hjelpe deg med alle spørsmål om kreft, også spørsmål om korona og kreft. Tjenesten er gratis, og du kan være anonym om du vil.

Kreftforeningens rettshjelp, som du normalt kan avtale å møte på Vardesenteret, kan fortsatt hjelpe over telefon og e-post. Våre jurister bistår kreftpasienter og pårørende gratis.

 

Program

Last ned program for våren 2020 (pdf) eller se i kalenderen.

I vår- og høst-sesongen kan du som gjest låne EL-sykler hos oss. Du kan også melde deg på golfkurs og spille golf på en av byens flotte baner uten kostnader.

Ønsker du jevnlig informasjon om hva som skjer på senteret, kan du melde deg på vårt ukentlige nyhetsbrev ved å ta direkte kontakt med oss.

 

Her finner du oss

Biskop Kroghs gate 21, Bodø – se kart (google)

Vardesenteret ligger på Pasienthotellet Zefyr hotell, bygg I. Ta heisen opp i 4. etasje og gå til venstre. Kommer du fra hovedinngangen på Nordlandssykehuset, kan du følge skiltingen til Vardesenteret og de mørkegrå pilene i gulvet.

 

Disse møter du

Senterkoordinator Katrin Aakre og konsulent Lena Hansen kan fortelle om tilbud på Vardesenteret og om fagpersonene du kan møte.
katrin.aakre@nordlandssykehuset.no | 46 61 08 49

Våre flotte frivillige er vertskap, tar i mot deg og bidrar til at du får en hyggelig stund sammen med oss på Vardesenteret.

Likepersoner er tidligere kreftpasienter og pårørende som kan lytte og dele av sin erfaring, og har så klart taushetsplikt.

Frivillige jurister kan gi deg gratis juridisk rådgivning.

Stråleterapeuten Ken Fjordtun informerer om virkninger og bivirkninger av strålebehandling på Vardesenteret torsdager i partallsuker.

Medisinsk yogaterapeut Siri Lyngmo yoga-instruktør på Vardesenteret på torsdager.