Vi holder stengt

Vardesenteret og Pusterommet er stengt inntil videre på grunn av koronaviruset. Aktiviteten på Vardesentret vurderes av sykehuset og Kreftforeningen etter råd fra Folkehelseinstituttet. Vi vurderer situasjonen fremover løpende.

Vi er tilgjengelig på telefon mandag til fredag, 09.00 til 15.00.

  • Vardesenteret kan kontaktes for råd, spørsmål og samtaler.
    Telefon: 974 00 440
  • Pusterommet kan kontaktes for samtaler vedrørende trening og kreft.
    Telefon: 22 93 47 08 eller 469 06 884

Se også: Tips til kreftrammede om trening hjemme

Snakk med oss i Kreftforeningen

Kreftforeningens rådgivningstjeneste er til for å hjelpe deg med alle spørsmål om kreft, også spørsmål om korona og kreft. Tjenesten er gratis, og du kan være anonym om du vil.

Kreftforeningens rettshjelp, som du normalt kan avtale å møte på Vardesenteret, kan fortsatt hjelpe over telefon og e-post. Våre jurister bistår kreftpasienter og pårørende gratis.

 

Program

Last ned program for våren 2020 (pdf) eller se i kalenderen.

 

Her finner du oss

Ullernchausseen 70, Oslo – se kart (google)

Vardesenteret på Radiumhospitalet ligger i bygg J. Ta heisen eller trappen til 5. etasje og gå gjennom restauranten på Pasienthotellet. Pusterommet ligger i bygg F tvers over plassen for pasienthotellets inngang.

 

Disse møter du

Fem smilende ansikter. Foto.
Foran: Joanna Henrika Andersson (klinisk ernæringsfysiolog) og Eli Jorun Syvrud (senterkoordinator). Bak: Nina Paus (rådgiver i Kreftforeningen), Anders Mobråten (psykologspesialist) og Line Strøm (vardevakt).

 

Senterkoordinator kan fortelle om tilbud på Vardesenteret og om fagpersonene du kan møte.
Eli Jorun Syvrud | uxelyv@ous-hf.no eller 415 63 661

Klinisk ernæringsfysiolog kan kontaktes for generelle spørsmål om kosthold og kreft. Individuelt tilpasset rådgivning krever henvisning fra lege.
Joanna Henrika Andersson | joaand@ous-hf.no

Likepersoner er tidligere kreftpasienter og pårørende som har vært gjennom noe av det samme som deg. De har taushetsplikt og er kurset i å dele erfaringer. Du treffer dem hos oss tirsdag, onsdag og torsdag fra 10.00 til 14.00 og fra 17.00 til 20.00.

Klinisk ernæringsfysiolog Joanna Henrika Anderssonkan kontaktes for generelle spørsmål om kosthold og kreft. Individuelt tilpasset rådgivning krever henvisning fra lege. E-post: joaand@ous-hf.no

Pusterommet tilbyr fysioterapeuter og idrettspedagoger som kan gi deg veiledning og motivasjon til å komme i gang med fysisk aktivitet. Telefon: 22 93 47 08 og 22 93 47 09.

Frivillige jurister kan gi deg gratis juridisk rådgivning.

Sexolog: Vardesenteret har ikke egen sexolog, men legen din kan henvise deg til sexolog Saida Amirova på sykehuset. Hun har taushetsplikt og kan ta samtaler med deg alene eller med partner.