Vi holder stengt

Vardesenteret og Pusterommet er stengt inntil videre på grunn av koronaviruset. Aktiviteten på Vardesentret vurderes av sykehuset og Kreftforeningen etter råd fra Folkehelseinstituttet. Vi vurderer situasjonen fremover løpende.

Vi er tilgjengelig på telefon mandag til fredag, 09.00 til 15.00.

  • Vardesenteret kan kontaktes for råd, spørsmål og samtaler.
    Telefon: 974 00 440
  • Pusterommet kan kontaktes for samtaler vedrørende trening og kreft.
    Telefon: 22 93 47 08 eller 469 06 884

Se også: Tips til kreftrammede om trening hjemme

Snakk med oss i Kreftforeningen

Kreftforeningens rådgivningstjeneste er til for å hjelpe deg med alle spørsmål om kreft, også spørsmål om korona og kreft. Tjenesten er gratis, og du kan være anonym om du vil.

Kreftforeningens rettshjelp, som du normalt kan avtale å møte på Vardesenteret, kan fortsatt hjelpe over telefon og e-post. Våre jurister bistår kreftpasienter og pårørende gratis.

 

Program

Last ned program for våren 2020 (pdf) eller se i kalenderen.

 

Her finner du oss

Kirkeveien 166, 0450 Oslo – se kart (google)

Vardesenteret ligger i bygg 11 på Kreftsenteret. Ta heisen eller trappen til 4. etasje, gå til høyre og følg skiltingen til Pusterommet/Vardesenteret.

Disse møter du

Fem smilende ansikter. Foto.
Foran: Joanna Henrika Andersson (klinisk ernæringsfysiolog) og Eli Jorun Syvrud (senterkoordinator). Bak: Nina Paus (rådgiver i Kreftforeningen), Anders Mobråten (psykologspesialist) og Line Strøm (vardevakt).

 

Senterkoordinatoren kan fortelle om tilbudene og aktivitetene som arrangeres på Vardesenteret – og de ulike fagpersonene du kan møte.
Eli Jorun Syvrud | uxelyv@ous-hf.no | 415 63 661

Klinisk ernæringsfysiolog kan kontaktes for generelle spørsmål om kosthold og kreft. Individuelt tilpasset rådgivning krever henvisning fra lege.
Joanna Henrika Andersson | joaand@ous-hf.no

Pusterommet tilbyr fysioterapeuter og idrettspedagoger som kan gi deg veiledning og motivasjon til å komme i gang med fysisk aktivitet.
Ingvild Amundsen og Malene Omland | 23 02 66 16 og 23 02 66 16

Likepersoner er tidligere kreftpasienter og pårørende som har vært gjennom noe av det samme som deg. De har taushetsplikt og er kurset i å dele erfaringer. Du treffer dem hos oss på tirsdager fra 10.00 til 14.00.

Kreftforeningens frivillige og rådgivere er vertskap og bemanner senteret. De slår gjerne av en prat og kan gi deg informasjon om tilbud og aktiviteter.

Frivillige jurister kan gi deg gratis juridisk rådgivning.

Sexolog: Vardesenteret har ikke egen sexolog, men legen din kan henvise deg til sexolog Saida Amirova på sykehuset. Hun har taushetsplikt og kan ta samtaler med deg alene eller med partner.