Bra mat ved kreftsykdom – et foredrag med smaksprøver – Trondheim

Foredrag med smaksprøver for pasienter og pårørende, ledet av klinisk ernæringsfysiolog ved Vardesenteret i Trondheim.

Er du nysgjerrig på hvilket kosthold som anbefales ved kreftsykdom? Ønsker du å få bedre kunnskap om kosthold ved kreft og vite hvilke grep du kan gjøre for å få bedre kostholdsvaner?

Meld deg på Bra-mat-kurset for å få inspirasjon, smaksprøver og råd.

Denne våren arrangerer vi kurset to ganger. Kurset er gratis, men du må melde deg på. Klinisk ernæringsfysiolog leder kurset.

Kurs våren 2024

23. april, kl. 10.00-14.00.

Det er gratis å delta, men du må melde deg på.

23. apr. 10.00–14.00

Mauritz Hansensgate 1F (google.com)

Gratis

Kontakt

Vardesenteret i Trondheim

St. Olavs hospital

vardesenteret@stolav.no72 82 63 30