Byvandring i Trondheim

Opplev Trondheims hjerte i løpet av en koselig to-timers byvandring. Etter byvandringen får du kveldsmat på Vardesenteret.

Sammen med Odd Fellow, loge nr. 42 Humanitas, i inviterer vi til byvandring. På denne koselige to-timers turen opplever du Trondheims mest imponerende severdigheter i byens sentrum.

Gangavstand

Oppmøte for byvandringen er utenfor Nidarosdomen. Vi går gjennom det gamle havneområdet Bakklandet med sine fargerike, sjarmerende trehus og krysser den berømte Gamle Bybro med «Lykkens Portal». Over Torvet kommer vi til kongeboligen Stiftsgården og utforsker magien i Trondheims historie og kultur i Midtbyen, før vi avslutter ved Nidarosdomen – Norges nasjonalhelligdom.

Alt er innen gangavstand. Du hører de spennende historiene severdighetene forteller og blir bedre kjent med Norges tredje største by. Dette er en fantastisk oppdagelsestur både om sommeren og om vinteren.

Mat og drikke

Byvandringen avsluttes ved Nidarosdomen, og det blir transport for de som har behov for det tilbake til Vardesenteret. Etter byvandringen bli de det enkel bespisning på Vardesenteret.

Kreftpasienter, pårørende og etterlatte er velkommen.

28. mai 18.00–21.00

Vardesenteret St. Olavs, Mauritz Hansensgate 1f (google.com)

Gratis. men du må melde deg på.

Oppmøte

Oppmøte ved Nidarosdomen klokken 18:00.

Kontakt

Vardesenteret i Trondheim
St. Olavs hospital