Pusterommet St. Olav

Pusterommet er et treningssenter hvor kreftpasienter kan trene under og etter kreftbehandling, med kyndig veiledning og i trygge rammer.

På grunn av korona er Pusterommet stengt inntil videre. Men trening er like viktig nå som før. Derfor tilbyr Pusterommet nå:

  • Pusterommet hjemme
    Gratis hjemmetrening med komplette treningsøkter som du lett kan gjennomføre der du er. Du trenger ikke annet utstyr enn et par sko og du velger økt og intensitet etter eget ønske og dagsform.
  • Pusterommet live
    Mandager og torsdager klokken 11.00 sender Pusterommet treningsingsøkter live, slik at du kan ha to konkrete treningsavtaler i uken.

Tilbud og timeplan

På Pusterommet kan du få veiledning og tilrettelagt fysisk aktivitet, individuelt og i grupper, under og i en begrenset periode etter kreftbehandling. Du trenger henvisning fra lege for å delta.

På Pusterommet St. Olav kan du trene gratis i 6 måneder i forbindelse med kreftbehandling, etter en innkomstsamtale med fysioterapeut. Du trenger ingen henvisning.

Se detaljer om tilbudene som finnes nå på aktivmotkreft.no

Kontakt oss

Pusterommets fysioterapeuter på St. Olav, Kristine Hernes Haugen og Louise Mjønes Wullum, kan gi veiledning og motivasjon til å komme i gang med fysisk aktivitet.

Telefon: 993 59 377
E-post: pusterommet@stolav.no