Samtale med klinisk ernæringsfysiolog | Trondheim

Pasienter og pårørende kan få råd og tips fra vår kliniske ernæringsfysiolog enten på Vardesenteret St. Olavs hospital eller en digital samtale.

Å spise godt før, under og etter kreftbehandling kan gjøre at du tåler behandlingen bedre, opprettholder styrke og energi og føler deg bedre. Mange mister matlysten og går ned i vekt under behandling. For at kroppen skal fungere godt, trenger den et sunt og variert kosthold.

Er du usikker på hvilken mat du bør spise, eller hva du skal gjøre for å få i deg nok mat? Ta kontakt med klinisk ernæringsfysiolog på Vardesenteret.

Hvor og når?

Du kan snakke med ernæringsfysiolog digitalt eller ved å besøke Vardesenteret i Trondheim. Tilbudet er åpent for alle som bor i Trøndelag og Møre og Romsdal.

Bestill tid for samtale med ernæringsfysiolog i bookingsystemet vårt, uansett om du vil møtes på Vardesenteret eller snakke digitalt. Du må opprette bruker første gang du logger inn. Når du bestiller digital samtale får du først en e-post med veiledning. deretter en lenke til samtalen.

Klinisk ernæringsfysiolog er tilgjengelig for samtaler på Vardesenteret på tirsdager kl. 12.00-15.00.

Har du problemer med å melde deg på i bookingsystemet, kan du ta kontakt med oss:

Vardesenteret i Trondheim

St. Olavs hospital

vardesenteret@stolav.no72 82 63 30